reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Megi Pegi, my byliśmy w Świecie Dziecka przy Al. Krakowskiej - mają sporo wózków i fotelików: Mutsy, Maxi Cosy, Quinny i inne... Mebelki i te tańsze i te droższe.

Mnóstwo wózków typu Jedo, X lander, Maxi Cosi i inne oglądaliśmy w Smyku Megastore w CH Targówek - wjazd jak do IKEI. Mebelków z kolei mają tam niewiele - paręnaście łóżeczek.

A ten Świat Dziecka przy al. Krakowskiej to jest w/przy jakimś centrum handlowym?

reklama
a ja chyba jutro kupię już x-landera i fotelik:) bo znalazłam promocję i w jednym sklepie kupię tylko fotelik (maxi-cosi citi) i adaptery do stelażu wózka, a w drugim kupię gondolę i spacerówkę:) i za cały zestaw zapłacę 1897 zł:) czyli prawie o 200 zł mniej:)

Anastazja zawsze to 200zł zaoszczędzone, ja zamawiam wózek przez sklep internetowy bo w zwykłym ten sam wózek o 150zł więcej kosztuje, więc zaoszczędzoną kwotę mogę przeznaczyć na coś innego ;)

Bakalia;) no ja właśnie jeszcze dowiedziałam się do mojej koleżanki, że jej tata z nimi współpracuje i dostanę jeszcze dodatkową zniżkę:p:p więc może uda mi się kupić wózeczek w całkiem przyjemnej cenie:p

a to moje za 22zł

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
nooo ja to dzisiaj zaszalałam zastanawiam się czy nie oszalałam :-D wylicytowałam na Allegro X-landera w extra-rewelacyjnym stanie za 1225 zł (gondola,spacerówka i fotelik) jeśli się okaże że wózeczek będzie w takim stanie jak na zdjęciach to zrobiłam biznes życia :-) ale mam powera :-) czuje ze mogłabym góry przenosić tak się ożywiłam, aaaa i nadmienię że dwa pudła ciuszków (takie po TV) czekają już na nasza małą.
Ooo mamuś faktycznie chyba oszalałam ale nie mogę się powstrzymać, no nie mogę :-)

Do góry