reklama
donia 1980
Fanka BB :)
ja dziś kupiłam pierwszy gabarytowy mebelek, kołyskę
Kołyska Simply City 3w1! CONECO - beżowa 03 | tuptup | early rider | mini micro | lascal | nutcase | little nutty
i wreszcie sobie zdałam sprawę, że pojawi się z nami nowy malusi człowieczek
Kołyska Simply City 3w1! CONECO - beżowa 03 | tuptup | early rider | mini micro | lascal | nutcase | little nutty
i wreszcie sobie zdałam sprawę, że pojawi się z nami nowy malusi człowieczek

ewelina26k
świetna ta kołyska
aga3004
PolaNegri faktycznie fajne. Mi też bardzo się podobają te kolorowe bodziaki 
Anastazzja
Donia!!! piękna kołyska...szkoda, że takich w większych rozmiarach nie robią

Donia - cudowna kołyska
Maleństwo na pewno będzie się w niej dobrze czuło 
A ja wczoraj kupiłam:
* półśpiochy welurowe + bluza
* kaftanik z niedrapkami od razu (właściwie to jego dostałam za grosik do zakupu tych półśpiochów i bluzy:-) )
* dwie pary niedrapek
* dwie pary rajstop
* fridę do noska
* nożyczki
* cążki
* szczoteczkę + grzebień do włosków
hmmmm chyba wszystko
A ja wczoraj kupiłam:
* półśpiochy welurowe + bluza
* kaftanik z niedrapkami od razu (właściwie to jego dostałam za grosik do zakupu tych półśpiochów i bluzy:-) )
* dwie pary niedrapek
* dwie pary rajstop
* fridę do noska
* nożyczki
* cążki
* szczoteczkę + grzebień do włosków
hmmmm chyba wszystko
ewelina26k
no no coraz więcej tych zakupów
ja czekam na wypłatę i też trochę porobię zakupów, znalazłam na allegro u jednego sprzedawcy do skompletowania taki sam becik, prześcieradło, ochraniacz i baldachim , no i wiadomo pościel była ale jej nie kupuje narazie, dopiero jak dzidzia będzie starsza
ja czekam na wypłatę i też trochę porobię zakupów, znalazłam na allegro u jednego sprzedawcy do skompletowania taki sam becik, prześcieradło, ochraniacz i baldachim , no i wiadomo pościel była ale jej nie kupuje narazie, dopiero jak dzidzia będzie starsza
ewlelina odradzam Ci kupowanie pościeli przez internet!!!!!! Ja tak zrobiłam, miała być piękna, śliczna, cudowna.... a przyszła - jak po dziadku... kolory spłowiałe... masakra - chiało mi się ryczeć, gdy ją zobaczyłam.... niestety grafik komputerowy potrafi czynić cuda, więc w coś takiego lepiej zainwestować w sklepie, mimo, że ciut drożej.... Ja moją już na szczęście sprzedałamm a kolejną kupię już tylko w sklepie 
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
o,ciekaweno no coraz więcej tych zakupów