reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

no sweterki tak, ale skad ja kurtke wytrzasne na zime :)
Asteria-ty Wojtaszka miałas majac 19 lat?

Tak:-) Niespodzianke nam zrobił:-) taka nie planowana dzidzia... ale za to teraz najukochańsza:)

mijam sklep dzieciecy wielkim łukiem bo już bym cuś kupiła. A na allegro znależliśmy z Męzem fajny komplet do pokoju dziecięcego oto link: :)hit ŁÓŻECZKO + KOMODA + MATERAC zestaw MIS tymon ! (1635049913) - Aukcje internetowe Allegro Co myślicie dziewczęta?:)

Mnie sie podoba:)

reklama
Fajne, ładne:-D
Ale powiem Ci Sarat, my jak dla Luśki patrzeliśmy za łóżeczkiem babka w "Bobasie" nam poleciła kupić "normalne"łóżeczko. Znaczy nie żebym Wam coś kazała czy coś:-D
Ale sama babka powiedziała, że raz, że tańsze to ten nadruk, obrazek lub cokolwiek tam jest, jest przeważnie przykryty, albo kołderlą małego/małej lub czymś innym i mówiła, że później ludzie przychodzili i jęczeli, że mogli wziąć standardowe, bo to i tak było zasłonięte itp:-)
To tak ode mnie tye:-D Ale i tak zrobicie co uważacie:-D

Asteria-Ale dzielna jesteś . super:) ja mam 25 lat i jakoś taka młoda strasznie jak na mame się czuję:)

Ostatnia edycja:
A ja w ten weekend na targach Mother& Baby zakohalam sie w tych meblach Witaj na stronie startowej a szczegolnie w ratanowych lezaczkach!!!!
zreszta tam bylo mnostwo cudownych firm..... jak juz odnajde sie w tych wszystkich ulotkach to bede co ciekawsze wsadzala tutaj.

A to chyba wozek, ktory kupimy http://www.polakmaly.pl/images/MC_M4_TotalBlack.jpg super sie prowadzi, leciutki, wszystko lekko chodzi, bezproblemowo sie rozklada, przesowa, wymienia z fotelikiem! Zastanawiam sie nad jeszcze jednym ale one dopiero wchodza na nasz rynek i ciezko z zamawianiem kolorystyki...... nie ma ich tez jeszcze na stronie....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry