reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
ja szukam fajnej kurteczki nexta na 1,5-2L i do tego rekawiczki i czapka...w sumie to znalazlam u jednego allegrowicza ale ceny...jak na Batorym :)

ja mam zamówiony biały stylowy fotel bujany:))))) czekam az przyjdzie:-)

Marcia to Ci baaaaaaardzo zazdroszczę! moim marzeniem zawsze było mieć bujany fotel jak będę miała dzidziusia... ale niestety nie ma bardzo gdzie taki wstawić :/ ogólnie kombinuję co by tu wstawić do pokoju dla małego.. jak się w nocy obudzi żebym miała gdzie usiąść i go nakarmić..

ja zawsze marzyłam o bujanym fotelu ustawionym przy kominku, ale niestety mam ten sam problem co fazerkamm i nie miałabym gdzie go wstawić.

oooo tak !!! taki fotelik bujany hm... świetna sprawa :-) ja myślę że też sobie taki sprawię ale dopiero na nowym mieszkanku, w kwietniu następnego roku się przeprowadzamy do własnego mieszkanka i sprawię sobie taki prezent :-)

co do kombinezonów wybierzcie się do tesco, teraz są obniżki o 30 % i za 60 zł mozna kupić swietny, ciepły, mięciutki kombinezonik razem z rękawiczkami

Dziewczynki, znalazlam cos ciekawego. 2w1 spiworek i kombinezon! Fajne rozwiazanie. Na dole ma zamki wzdloz nogawek i robi sie z tego kombinezonik. Nie mam pojecia czy ta firma jest w PL , ale warto wiedziec ze takie cos jest:
Produktvisning - Polarn O. Pyret
ja taki widziałam w H&M ale były tylko białe, nie znalazłam zdjęcia w necie, kosztuje 129 PLN

obiecałam w sobotę, że wstawię link do sklepu internetowego mojej koleżanki ze studiów, widziałam ubranka na targach w rzeczywistości, są śliczne
http://babymarket.eu/

Ostatnia edycja:
reklama
Iga dzięki za linka, rzeczywiście ciuchy ślicznościowe. Już zadzwoniłam do mamy i dałam jej adres www i tak siedziałyśmy planując co kupimy :)
Ta Twoja koleżanka napewno na mnie zarobi :)

Do góry