reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
Ja tam trochę kupiłam, ale jak pisałam 4 sztuki. Jak mi coś wpada w oko i jest naprawdę ładnę to nauczylam sie kupować, żeby póxniej nie żałować. Ale na prawdzie zakupy dopiero się szykuję :)

Ja też już "trochę" przez duże T kupiłam hihi, a wczoraj wyciągnęłam z szafy i przebrałam ciuszki jakie dostałam od kuzynek.... Więc tych swoich nowych mam już pełną półkę, a używanych lecz całkiem ładnych pełną szufladę :p

w mothercare są sliczne kompleciki niebieskie :)

a dzis mam zamair upolowac jakąs kurtalkę jesienna dla Nikodema...ale oczywiscie tyle tego a ja mam taaaaki dylemat:-D

ja też się wybieram na zakupy ale nie dla tej najmłodszej pociechy,tylko dla córki :) przedszkole się zbliża :)

kurde, jakos nie pomyslalam by wejsc do Polarn, moze tam kupie cos dla corki na jesien, dzieki anielkaa

bylam w reflex, name it, ale jakos nic ciekawego nie widzialam

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, znalazlam cos ciekawego. 2w1 spiworek i kombinezon! Fajne rozwiazanie. Na dole ma zamki wzdloz nogawek i robi sie z tego kombinezonik. Nie mam pojecia czy ta firma jest w PL , ale warto wiedziec ze takie cos jest:
Produktvisning - Polarn O. Pyret

Superowy :-)

Dziewczyny mothercare super firma, wczoraj weszłam i musiałam wyjśc, bo bym zbankrutowała... no ale napewno cos kupię, bo maja śliczne i dobra jakościowo rzeczy

Alka trochę przez T... ubawiło mnie :-D

reklama
Alka Ty to umiesz rozbawic :)))) ja mam podobna ilosc, od soboty szaleje, nie moe sie powstrzymac zakupowo;)
Mam juz kilka zestawow pajacykow z mothercare, skarpetki, polarowy pajacyk i pajacyz z Ilove daddy, z h&m mam kubusiowego rampersa, dzinsiki i bluzeczke z latami na lokciach cuuudenko, kupilam tez na stronie nexta zestaw pizamek i rampersa!!!
Ale wczoraj to bylo prawdziwe szalenstwo, maz mojej kuzynki jest w usa sluzbowo i dzisiaj ma jeden dzien luzniejszy i o naszej pierwszej rano byl w outlecie Gapa a ja mu przesylalam tylko nr katalogowe ubran na zmiane z kuzynka bo ona tez ma termin na styczen :)))) przewertowalam calego Gapa on line i az sie boje ile on tego przywiezie ;)))) moj M sie przebudzil i usmial sie z nasz na maxa!!!
Anielka super ten spiworek-kombinezonik, rewelacja, ja bym kupowala, juz szukam tego tutaj!!!!
znalazlam cos takiego http://allegro.pl/blekitny-kombinezon-spiworek-dla-maluszka-i1789121626.html
Znalazlam cukiereczek, pokaze mojemu M i chyba biore!!!! nareszcie, bo kombinezon spedzal mi sen z powiek ;) http://allegro.pl/nowy-puchowy-kombinezon-spiworek-gap-6-12-74-80-i1791870509.html

Ostatnia edycja:
Do góry