reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

ja tako takie : T siwo-czerwony MOHIKAN_01 , brązowo-kremowy MOHIKAN_05 i błękitno- szary MOHIKAN 04
mohikan 1 na żywo ten szary jest jaśniejszy niz na zdjęciach

reklama
ja tez lubie lindex, kiedys myslalam, ze drogo maja, ale sama sie zaopatruje w ciuchy dla siebie w nim. Dla malej to kolo 90 % tam kupuje, fajne, mile i w ogole zawsze jak do sklepow ide najpierw do lindexa wchodze a potem do innych. Bamse zajefajny jest, ale u nas nie widzialam tych bajek w tv.

zobaczcie jakie fajnie body kupiłam :-) mam plan na dzień ojca tylko żebym do tego czasu wytrzymała
tata wstanie do pracy i od rana będzie miał fajny prezent :-) ;-).JPG

ja tako takie : T siwo-czerwony MOHIKAN_01 , brązowo-kremowy MOHIKAN_05 i błękitno- szary MOHIKAN 04
mohikan 1 na żywo ten szary jest jaśniejszy niz na zdjęciach

Poogladalam jeszcze raz- dokladnie te modele, co napisalas ;-) Ksztalt super, wydaje sie zgrabny i funkcjonalny. Kolory tez fajne, tylko ten brazowy mi nie lezy. Ale czerwony i niebieski- fajne. Jedno co mnie draznki to ta aplikacja (ten wzorek) na budzie. Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry