zakupiliśmy dziś łóżeczko w Ikei, już się nie mogę doczekać rozpakowania i składania. Ale kupiliśmy również szafę PAX i najpierw musimy ogarnąć pokój, złożyć PAXa i potem chyba łóżeczko, które planuję tymczasowo przekształcić na miejsce, gdzie będę wrzucać gadżety Weroniki. Wanienka, kocyki, śpiworki...wszystko
reklama
właśnie walcze z allegro mam sprytny plan, żeby ogarnąć temat i kupić wszystko co jest mi potrzebne;] jak narazie u jednego sprzedawcy wyszedł mi rachunek 270zł
uff.. zmęczyło mnie to ale jest prawie wszystko! jeszcze tylko kombinezon, czapka i staniki do karmienia
uff.. zmęczyło mnie to ale jest prawie wszystko! jeszcze tylko kombinezon, czapka i staniki do karmienia
Ostatnia edycja:
A to moje najnowsze Allegrowe zakupy :-)
Pajacyki sa na 62 (bo mi brakowalo) i mam juz wszystko (i na 56 i na 62).
A reszta ubranek na 68 :-)
Pajacyki sa na 62 (bo mi brakowalo) i mam juz wszystko (i na 56 i na 62).
A reszta ubranek na 68 :-)
Załączniki
niki222
Fanka BB :)
Super zakupy
Anastazzja
a od jakiego sprzedawcy te rajtki? boskie są
ewelina26k
melisa super! a od kogo te ciuszki z hipciem- podaj linki na allegro. a ja na 68 praktycznie nic nie mam tylko 56 i 62
Wszystkie te ubranka kupilam od tego sprzedawcy:
[url]http://allegro.pl/bobas-pajac-pajacyk-lapka-bawelniany-r-62-nowe-i1890101847.html
C[/URL]iesze sie, ze sie podobaja :-) Na zywo sa jeszcze ladniejsze i bardzo mile w dotyku :-) Przesylka przyszla ekspresowo w 2 dni (ja bralam kuriera bo duzo sztuk-15zl) :-)
[url]http://allegro.pl/bobas-pajac-pajacyk-lapka-bawelniany-r-62-nowe-i1890101847.html
C[/URL]iesze sie, ze sie podobaja :-) Na zywo sa jeszcze ladniejsze i bardzo mile w dotyku :-) Przesylka przyszla ekspresowo w 2 dni (ja bralam kuriera bo duzo sztuk-15zl) :-)
fazerkamm
Melisa przepiękne ciuszki!!
reklama
Anastazzja
ja się nad tymi rajtkami zastanawiam, ale nie wiem czy to wygodne tzn już na większy rozmiar tak ok 68 bo póki co ciuszków na 56-62 mam jak widać PEŁNO