reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze zakupy

Alka:D super ciuszki:D:D:D skarpetusie to ja też te mam:D kupiłam je na początku ciąży:D tzn mama mi kupiła, bo to oni wszystkie zakupy z tatą sponsorują:p byłam chyba wtedy w 8 tygodniu ciąży:p a ta koszulka ze smerfem ile kosztowała?:D bo boska:D Hance chyba podobną kupię:D:D

reklama
a ja dostałam od teściowej kolejną torbę zakupów dla Hanki....i słuchajcie mam tak:

body z długim rękawem:
-3 rozmiar 62
-5 rozmiar 68
-5 rozmiar 74
-2 rozmiar 80
-2 rozmiar 86

body z krótkim rękawem:
-5 rozmiar 56
-5 rozmiar 62
-6 rozmiar 68
-7 rozmiar 74
-2 rozmiar 80
-6 rozmiar 86

pajace:
-5 rozmiar 56
-4 rozmiar 62
-1 rozmiar 12 miesięcy
-2 rozmiar 80

kaftaniki:
-3 rozmiar 62
-5 rozmiar 68
-1 rozmiar 86
-1 rozmiar 96

t-shirt:
-2 rozmiar 62
-3 rozmiar 68
-1 rozmiar 74
-1 rozmiar 80
-1 rozmiar 86
-2 rozmiar 1-1,5 roku

sweterki:
-1 rozmiar 68

spodnie:
-2 rozmiar 56
-3 rozmiar 62
-3 rozmiar 68
-1 rozmiar 80

to wszystkie zakupy jakie mam dla Hanki:) czy któraś doświadczona mama mogłaby mi doradzić czego mi brakuje???

Anastazzja-super lista:)
Mam do Was pytanie, tzn do mam co już mają kupione pieluszki tetrowe:). Szukałam na allegro ale jest ich taki wybór,różne rozmiary i podejrzewam też że grubość materiału może być różna.Za bardzo nie wiem jakie wybrać.Dajcie znać, jaki jest uniwersalny rozmiar,albo jak kupowałyście na allegro, to jaki sprzedawca ma dobre pieluszki:).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry