reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Alka:D super ciuszki:D:D:D skarpetusie to ja też te mam:D kupiłam je na początku ciąży:D tzn mama mi kupiła, bo to oni wszystkie zakupy z tatą sponsorują:p byłam chyba wtedy w 8 tygodniu ciąży:p a ta koszulka ze smerfem ile kosztowała?:D bo boska:D Hance chyba podobną kupię:D:D

reklama
a ja dostałam od teściowej kolejną torbę zakupów dla Hanki....i słuchajcie mam tak:

body z długim rękawem:
-3 rozmiar 62
-5 rozmiar 68
-5 rozmiar 74
-2 rozmiar 80
-2 rozmiar 86

body z krótkim rękawem:
-5 rozmiar 56
-5 rozmiar 62
-6 rozmiar 68
-7 rozmiar 74
-2 rozmiar 80
-6 rozmiar 86

pajace:
-5 rozmiar 56
-4 rozmiar 62
-1 rozmiar 12 miesięcy
-2 rozmiar 80

kaftaniki:
-3 rozmiar 62
-5 rozmiar 68
-1 rozmiar 86
-1 rozmiar 96

t-shirt:
-2 rozmiar 62
-3 rozmiar 68
-1 rozmiar 74
-1 rozmiar 80
-1 rozmiar 86
-2 rozmiar 1-1,5 roku

sweterki:
-1 rozmiar 68

spodnie:
-2 rozmiar 56
-3 rozmiar 62
-3 rozmiar 68
-1 rozmiar 80

to wszystkie zakupy jakie mam dla Hanki:) czy któraś doświadczona mama mogłaby mi doradzić czego mi brakuje???

Anastazzja-super lista:)
Mam do Was pytanie, tzn do mam co już mają kupione pieluszki tetrowe:). Szukałam na allegro ale jest ich taki wybór,różne rozmiary i podejrzewam też że grubość materiału może być różna.Za bardzo nie wiem jakie wybrać.Dajcie znać, jaki jest uniwersalny rozmiar,albo jak kupowałyście na allegro, to jaki sprzedawca ma dobre pieluszki:).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry