reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
no u mnie na 80% jest chłopak wiec mam już dla niego prawie wszystko po starszaku. ale jakoś mam ochotę kupić mu kilka nowiutkich rzeczy. chyba bardziej dla siebie :) ale pewnie kupie mu jakieś śpioszki,czapeczki, skarpetki na początek. no i własna przytulankę.

Livastrid fajne!!!!! u nas sa tylko jednokolorowe, ja mam czarny, bialy i fioletowy ;)

Dziewczyny a ja sie nakrecilam na taki smoczek z przytulanka, bo z synem wlasnie przechodzilam taka masakre, ze zawsze musialam miec smoczek i ulubiony kocyk i to jest wynalazek dla mnie, szkoda, ze sama na to nie wpadlam, hm byla bym milionerka ;)

Przytulanka ze smoczkiem WubbaNub | PREZENTY

Hehe - bardzo ciekawy ten smoczek z maskotką :-D Tylko chyba na początek, bo potem to tak ciężko by było siedzieć albo raczkować z taką maskotką dyndającą :-D No ale może dzięki temu dzieciaczek się tak nie uzależni od smoka ;-)

U nas jeśli będzie chłopiec to też wszystko mamy w zasadzie, chociaż i tak pewnie kupię kilka nowych ubranek, bo to taaaakie przyjemne :-D No a jak będzie dziewczynka, to dopiero się zacznie... ;-)

ja po przegladzie szafy stwierdzamze 3/4 rzeczy nie nadaje sie dla dziewuszki bo sa typowo chlopiece. Jedynie spioszeczki wiec na 3 miesiace mam rzeczy :)

rozgladalyscie sie chociaz troche za wozkami? jestem ciekawa waszych typow :)

reklama
A my nie mamy dosłownie nic! No, może nie licząc pary mini-butków, jakie w ramach żartu dostałam od kuzynki na wieczór panieński...
I strasznie mnie to cieszy - nie mogę doczekać się kompletowania wyprawki :) Na razie w połowie sierpnia zaplanowaliśmy odświeżenie mieszkania i przemeblowanie - trzeba tak wykombinować, żeby z jednego pokoju zrobić pokoik dla Dzidźki. A zakupy zaczniemy pewnie tak w październiku, może później.
A co do wózka, praktyczne wydają się Mutsy Urban Rider albo X-Lander XA... Ale to tylko na podstawie mojego widzi mi się :)

Do góry