reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

pierwsze zdjęcie to ciuszki 56cm
drugie to body 62cm
trzecie pajace + śpiochy 62cm
czwarte body, bluzeczka, spodenki (od znajomej dostałam)

ogólnie mam:
4 body krótki rękaw 0-3miesiące
1 body dł. rękaw 56cm
3 body dł. rękaw 62cm
1 śpiochy grube + bluzeczka 56cm
1 śpiochy cienkie + bluzeczka 62cm
2 pajacyki grube 62cm
1 pajacyk cienki 62cm

z tych rozmiarów co przydałoby mi się jeszcze dokupić?
bardzo dziękuję za pomoc :-)

Załączniki

• 56cm.jpg
    56cm.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 62cm.jpg
    62cm.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 46
  • body 62cm.jpg
    body 62cm.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 44
  • od Sofii.jpg
    od Sofii.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
kocham moja mamusie zawsze jest slodkie, fazerkamm, ja mam taka jedna bluzke na ktorej jest napisane -moj tata wie wiele, ale mama wie wszystko:-p
ciuszki ladne i pewnie milusie robaczkowi sie spodobaja:-) ja bym dokupila bodziaki 62 min 3 sztuki, jak Ty w grecji to pewnie cieplo macie, wiec z krotkim rekawkiem ewentualnie jakies polspioszki/spodenki

livastrid hihi faaajne muszą być te z napisem "mój tata wie wiele, ale mam wie wszystko" suuperanckie!! kiedyś gdzieś widziałam z napisem: "kocham mojego tatę, a mama jego wypłatę"
nie wyobrażaj sobie Kochana że tutaj w zimę się chodzi na krótki rękaw! jest bardzo zimno! różnica temperatur latem a zimą to nawet 35-40 stopni także uwierz idzie odczuć :)
dziękuję bardzo także do listy co trzeba jeszcze kupić dopiszę więcej bodziaków 62cm :)

Pola oprócz tych ostatnich :) a tak to jeszcze drugie tyle na rozmiar 68 i 72 pokupowała :) + kocyk, zestaw kołderkę + ochraniacz na łóżeczko, pościel, termometr, pieluchy flanelowe, śpiworek do wózka.. i pewnie jeszcze coś tam tylko już nie pamiętam :p w szoku jestem bo ładne pokupowała :D ona raczej ma całkiem inny gust ode mnie :p a tutaj proszę trafiła! bo mi się też ciuszki podobają :)

Ostatnia edycja:
Fazerka- sliczne ubranka :-)
Jesli chodzi o rozmiar 56, to ja kupilam 3 kompleciki (spioszki i bluzeczka) i dodatkowo jeszcze 2 kaftaniki. Mysle, ze to starczy. Najwyzej bede ubieraz 62 i podwijac rekawki, albo posle Meza do sklepu i dokupi jakby co. A z tego rozmairu szybciutko wyrosnie.
Na 62 mam sporo juz, bo:
3 pary spioszkow
2 polspioszki
5 kaftanikow
1 body
2 dresiki
3 sukienki
2 pary spodni
3 bluzeczki
Jak myslicie co jeszcze dokupic? :-)

Ostatnia edycja:
Fazerka- sliczne ubranka :-)
Jesli chodzi o rozmiar 56, to ja kupilam 3 kompleciki (spioszki i bluzeczka) i dodatkowo jeszcze 2 kaftaniki. Mysle, ze to starczy. Najwyzej bede ubieraz 62 i podwijac rekawki, albo posle Meza do sklepu i dokupi jakby co. A z tego rozmairu szybciutko wyrosnie.
Na 62 mam sporo juz, bo:
3 pary spioszkow
2 polspioszki
5 kaftanikow
1 body
2 dresiki
3 sukienki
2 pary spodni
3 bluzeczki
Jak myslicie co jeszcze dokupic? :-)

szczerze to body sa najwygodniejsze, szczegolnie typu koperta, bynajmniej w moim odczuciu, na pewno wiecej sukienek nie kupuj, bo i tak prawie wcale ich nie ubierzesz, chyba, ze na jakies wyjscie w gosci czy jakas inna uroczystosc. Ja mialam jedna na przedzial 0-3 i ubralam raz, inna 68 tylko na swieta. Naprawde sukienki poszly w ruch latem;-)

fazer
myslalam, ze cieplej macie, ale i tak mysle, ze 62 z krotkim lub dlugim, czesc w domu / bo pewno i tak cieplo bedzie/ a te z dlugim na wyjscia np

pierwsze zdjęcie to ciuszki 56cm
drugie to body 62cm
trzecie pajace + śpiochy 62cm
czwarte body, bluzeczka, spodenki (od znajomej dostałam)

ogólnie mam:
4 body krótki rękaw 0-3miesiące
1 body dł. rękaw 56cm
3 body dł. rękaw 62cm
1 śpiochy grube + bluzeczka 56cm
1 śpiochy cienkie + bluzeczka 62cm
2 pajacyki grube 62cm
1 pajacyk cienki 62cm

z tych rozmiarów co przydałoby mi się jeszcze dokupić?
bardzo dziękuję za pomoc :-)

śliczności :-) na początek wystarczy...

reklama
fazerka - śliczne

a swoją drogą ja nie mam żadnych body z krótkim rękawem, wszystkie z długim - dokupić z krótkim??

Ostatnia edycja:
Do góry