reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy

Wiem dziewczyny i nic juz proszę nie mówcie! :p

Ale zaczynam być bardziej aktywna - ćwiczenia i basen! ;)

reklama
Ja też mam już spory brzuszek, ale przed ciążą nie byłam płaska a może to raczej dlatego , że to będzie moje trzecie dzieciątko.Spróbuję Wam go pokazać jak mi się uda

Adasia, piekny brzuszek. U mnie tez 3 dzieciatko i roznica wieku niezbt duza.
Mycha, masz tempo nie powiem, spore. Co wcale nie znaczy, ze nie potrzebowal tego Twoj organim na poczatku, a teraz zwolnisz "przyrost wagowy". U mnie jakies 5kg z czego pewnie z 1,5 w piersiach ;) ;D. No ale szczesliwie zaraz zakoncze 18 tc.

Asiu kilogramy są nie ważne - bo w moim przypadku wiem że po ciąży wróce do swojej wagi. Ale tak jak mówisz najważniejsze jest dzidzi ! ;)

Witam, rodze w maju, nakupowałam za dużo ciuszków, a bardzo duuuzo też dostałam. Ubranka sa używane (po jednym dziecku-mojej siostry) a są również nowe z metkami.
Zainteresowane dziewczyny wyślijcie swój mail na aroter@o2.pl a ja odeśle zdjęcia z cenami :)
pozdrawiam

A mi się wczoraj poszczęściło na ciuchlandii - kupiłam sobie spodnie ciążowe - takie rybaczki z regulowanym pasem, do tego 2 bluzki i spódnicę w gumkę. Za wszystko dałam 12 zł :)

reklama
Do góry