reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zakupy

Wiem dziewczyny i nic juz proszę nie mówcie! :p

Ale zaczynam być bardziej aktywna - ćwiczenia i basen! ;)

reklama
Ja też mam już spory brzuszek, ale przed ciążą nie byłam płaska a może to raczej dlatego , że to będzie moje trzecie dzieciątko.Spróbuję Wam go pokazać jak mi się uda

Adasia, piekny brzuszek. U mnie tez 3 dzieciatko i roznica wieku niezbt duza.
Mycha, masz tempo nie powiem, spore. Co wcale nie znaczy, ze nie potrzebowal tego Twoj organim na poczatku, a teraz zwolnisz "przyrost wagowy". U mnie jakies 5kg z czego pewnie z 1,5 w piersiach ;) ;D. No ale szczesliwie zaraz zakoncze 18 tc.

Asiu kilogramy są nie ważne - bo w moim przypadku wiem że po ciąży wróce do swojej wagi. Ale tak jak mówisz najważniejsze jest dzidzi ! ;)

Witam, rodze w maju, nakupowałam za dużo ciuszków, a bardzo duuuzo też dostałam. Ubranka sa używane (po jednym dziecku-mojej siostry) a są również nowe z metkami.
Zainteresowane dziewczyny wyślijcie swój mail na aroter@o2.pl a ja odeśle zdjęcia z cenami :)
pozdrawiam

A mi się wczoraj poszczęściło na ciuchlandii - kupiłam sobie spodnie ciążowe - takie rybaczki z regulowanym pasem, do tego 2 bluzki i spódnicę w gumkę. Za wszystko dałam 12 zł :)

reklama
Do góry