reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy

Bo z jeansami tak jest ;) ja mam M a i tak są na mnie za duże i mi zjeżdżają do kolan :laugh:
A jestem większa niż w poptrzedniej ciązy ;) będą dobre za ok. miesiąc :)

reklama
One sa strasznie duze w udach - musialabym brzybrac okolo 5cm w obwodzie uda zeby byly dobre... A na taki przyrost wagi to nie licze.
Az drugiej strony normalnie nosilam rozm 38, max40 i teraz chodze w sztruksach 38 przerobionych na ciazowe - rozprute po bokach w talii i wstawiona szeroka gumka.

A ja dzisiaj kupiłam sobie w C&A fajne spodnie ciążowe w kolorze ciemna zieleń :) Przymierzałam te jeansy ciążowe-okropne. Tylko fajnie w miarę wyglądają na wieszaku . :p

Ja przed ciązą nosiłam rozm.36 w tej chwili 38 tylko zapiąć się nie moge w zwykłych spodniach pod brzuchem. :-[ Przytyłam bardzo, bo na początku miałam ogromne napady głodu, które zniknęły w 3 msc. A w związku z tym że jestem niska każdy szybko to zauważa no i się nie dziwię.

Mam tylko nadzieję że wróce do swojej wagi po urodzeniu dzidzi. Oczywiście wiem że się to nie stanie od razu i będzie wymagało pracy ale dam radę.

Ja na razie chodzę w swoich spodenkach, rozmiar ten sam :) mysle ze ze 2-3 tyg moze jeszcze sie uda je ponosic, ale czas juz obejrzec sie za ciazówkami! :) bo brzuszek rosnie!!!

Te gumki to tak szerokosci 5-6cm. Najlepiej najszersze jakie uda Ci sie dostac. A jednoczesnie takie nie za ciasne. Ale tak do 7 mies mysle, ze u mnie wystarczy.

A to moj brzuch na koniec 15tc. Niewiele jest wiekszy teraz. A to moj 3 bejbik bedzie a mowia ze z kazda ciaza szybciej brzuch rosnie...Jakos nie zauwazylam...

reklama
No Mycha niezłe tempo! Może teraz się trochę zwolni ;) Ja od początku przytyła 2 kg a od poprzedniej wizyty do tej ostatniej w czwartek nic. To chyba przez stres. Straszną mam ochotę coś już kupić dla moich maleństw. Chyba zacznę chodzić po lumpeksach i może wynajdę coś fajnego. Zawsze tam trzeba dłużej pochodzić żeby coś fajnego wyszukać. Z drugiej strony trochę nie chcę zapeszyć i już sama nie wiem....

Joaś! Super brzuszek. Poproszę męża żeby mi takie zdjęcie zrobił i też Wam pokażę ten mój wielki brzuch!

Do góry