reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zakupy

Bo z jeansami tak jest ;) ja mam M a i tak są na mnie za duże i mi zjeżdżają do kolan :laugh:
A jestem większa niż w poptrzedniej ciązy ;) będą dobre za ok. miesiąc :)

reklama
One sa strasznie duze w udach - musialabym brzybrac okolo 5cm w obwodzie uda zeby byly dobre... A na taki przyrost wagi to nie licze.
Az drugiej strony normalnie nosilam rozm 38, max40 i teraz chodze w sztruksach 38 przerobionych na ciazowe - rozprute po bokach w talii i wstawiona szeroka gumka.

A ja dzisiaj kupiłam sobie w C&A fajne spodnie ciążowe w kolorze ciemna zieleń :) Przymierzałam te jeansy ciążowe-okropne. Tylko fajnie w miarę wyglądają na wieszaku . :p

Ja przed ciązą nosiłam rozm.36 w tej chwili 38 tylko zapiąć się nie moge w zwykłych spodniach pod brzuchem. :-[ Przytyłam bardzo, bo na początku miałam ogromne napady głodu, które zniknęły w 3 msc. A w związku z tym że jestem niska każdy szybko to zauważa no i się nie dziwię.

Mam tylko nadzieję że wróce do swojej wagi po urodzeniu dzidzi. Oczywiście wiem że się to nie stanie od razu i będzie wymagało pracy ale dam radę.

Ja na razie chodzę w swoich spodenkach, rozmiar ten sam :) mysle ze ze 2-3 tyg moze jeszcze sie uda je ponosic, ale czas juz obejrzec sie za ciazówkami! :) bo brzuszek rosnie!!!

Te gumki to tak szerokosci 5-6cm. Najlepiej najszersze jakie uda Ci sie dostac. A jednoczesnie takie nie za ciasne. Ale tak do 7 mies mysle, ze u mnie wystarczy.

A to moj brzuch na koniec 15tc. Niewiele jest wiekszy teraz. A to moj 3 bejbik bedzie a mowia ze z kazda ciaza szybciej brzuch rosnie...Jakos nie zauwazylam...

reklama
No Mycha niezłe tempo! Może teraz się trochę zwolni ;) Ja od początku przytyła 2 kg a od poprzedniej wizyty do tej ostatniej w czwartek nic. To chyba przez stres. Straszną mam ochotę coś już kupić dla moich maleństw. Chyba zacznę chodzić po lumpeksach i może wynajdę coś fajnego. Zawsze tam trzeba dłużej pochodzić żeby coś fajnego wyszukać. Z drugiej strony trochę nie chcę zapeszyć i już sama nie wiem....

Joaś! Super brzuszek. Poproszę męża żeby mi takie zdjęcie zrobił i też Wam pokażę ten mój wielki brzuch!

Do góry