reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zakupy

Margolis - nie denerwuj sie! :)
Ja dzis sobie kupilam bluzeczke,bo w te co sa u mnie w szafie nie wchodze,albo wchodze,ale sa mi za krotkie,hehe. ;)
A jutro pierwszy dzien pracy,HuH. ::)

reklama
SStaram się Agutka! A wczoraj widziałam piękne rzeczy w H&M ale drogie... Super bluzka lniana biała - cudo - 109zł. i do tego fajna spódnica prawie 80zł

Ceny w sklepach nie są małe, ja też sobie policzyłam , że za np dwie bluzeczki i spodnie musialabym wysupłać ze dwie stówki ::) a może i więcej ,a co z resztą ?! No ale niestety będę musiała kupić parę rzeczy , bo nie mam w czym chodzić

Dziewczyny znam ten ból, ale ja musiałam sobie sprawić parę ciuszków, bo przecież ciąża to piękny stan ii chce ładnie wyglądać. Wczoraj kupiłam w Orsay fajną bluzke na wiązanie za 50zł ;D
Lniane spodnie które kupiłam na necie też się sprawdzają! Są ładne i wygodne ;)

Ceny cuszków ciażowych są okropnie wysokie. Ja zakupiłam przez ten weekend z allegro 3 pary spodni (jedne rybaczki, dzinsy, lniane) i bluzkę. Za wszystko zapłaciłam 120 zł. Za taka cenę to w sklepie kupiłabym jedne spodnie. Opłaca sie troszke pobuszowac po allegro - polecam :)

No więc mam pierwsze zakupy, kupione w komisie na Ursynowie (Warszawa) - czarne spodnie (Motherline Kappahl) oraz - chociaż nie było tego w planie - mały kombinezonik (może to się "fachowo" nazywa pajacyk? po prostu jednocześciowy dres z suwakiem). Skusiłam się, bo byl stosik ubranek w najmniejszych rozmiarach,, a wszystkie białe albo jasne pastele (różowe, niebieskie, żółte) oprócz tego jednego. A ten jest czarny!! W cienkie białe poziome paski, z małą aplikacją pomarańczowego tygrysa. Też przypadkowo z Baby Kappahl. Bardzo fajny.

Toche dziwnie się czuje, bo ogólnie nie jestem zwolenniczką robienia wszystkich zakupów przed - boję się zapeszenia czy coś. (chociaż nie w sensie dosłownym, bo nie jestem przesądna).

Ja też nie jestem zwolenniczką robienia zakupów dla dziecka tak wcześnie ale pewnie niedługo się na coś skuszę , jak zobaczę coś cudneg :laugh:

A na mnie jeszcze, (przynajmniej jak narazie), to nie działa.
Poczekam spokojnie do czerwca lub lipca! ;)

u mnie tak samo jak u Mychy, rzeczy dla maluszkow śliczne ale jeszcze jest czas. Tym bardziej ze mam wszystkie rzeczy mojej córci i jeśli to będzie dziewczynka nie będzie zbyt dużo do dokupywania.

reklama
cleo28 pisze:
Tym bardziej ze mam wszystkie rzeczy mojej córci i jeśli to będzie dziewczynka nie będzie zbyt dużo do dokupywania.

Mamy, które maja już pociechy (czyli ja też) to maja troszke łatwiej w kwesti ciuszków dla dzidziusia i nie tylko ciuszków. Ja zamierzam kupić tylko kilka nowych kaftaników i śpioszków dla maleństwa a później napewno i tak coś będę dokupywała. U mnie na początek bez szaleństw.

Do góry