reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy

Margolis - nie denerwuj sie! :)
Ja dzis sobie kupilam bluzeczke,bo w te co sa u mnie w szafie nie wchodze,albo wchodze,ale sa mi za krotkie,hehe. ;)
A jutro pierwszy dzien pracy,HuH. ::)

reklama
SStaram się Agutka! A wczoraj widziałam piękne rzeczy w H&M ale drogie... Super bluzka lniana biała - cudo - 109zł. i do tego fajna spódnica prawie 80zł

Ceny w sklepach nie są małe, ja też sobie policzyłam , że za np dwie bluzeczki i spodnie musialabym wysupłać ze dwie stówki ::) a może i więcej ,a co z resztą ?! No ale niestety będę musiała kupić parę rzeczy , bo nie mam w czym chodzić

Dziewczyny znam ten ból, ale ja musiałam sobie sprawić parę ciuszków, bo przecież ciąża to piękny stan ii chce ładnie wyglądać. Wczoraj kupiłam w Orsay fajną bluzke na wiązanie za 50zł ;D
Lniane spodnie które kupiłam na necie też się sprawdzają! Są ładne i wygodne ;)

Ceny cuszków ciażowych są okropnie wysokie. Ja zakupiłam przez ten weekend z allegro 3 pary spodni (jedne rybaczki, dzinsy, lniane) i bluzkę. Za wszystko zapłaciłam 120 zł. Za taka cenę to w sklepie kupiłabym jedne spodnie. Opłaca sie troszke pobuszowac po allegro - polecam :)

No więc mam pierwsze zakupy, kupione w komisie na Ursynowie (Warszawa) - czarne spodnie (Motherline Kappahl) oraz - chociaż nie było tego w planie - mały kombinezonik (może to się "fachowo" nazywa pajacyk? po prostu jednocześciowy dres z suwakiem). Skusiłam się, bo byl stosik ubranek w najmniejszych rozmiarach,, a wszystkie białe albo jasne pastele (różowe, niebieskie, żółte) oprócz tego jednego. A ten jest czarny!! W cienkie białe poziome paski, z małą aplikacją pomarańczowego tygrysa. Też przypadkowo z Baby Kappahl. Bardzo fajny.

Toche dziwnie się czuje, bo ogólnie nie jestem zwolenniczką robienia wszystkich zakupów przed - boję się zapeszenia czy coś. (chociaż nie w sensie dosłownym, bo nie jestem przesądna).

Ja też nie jestem zwolenniczką robienia zakupów dla dziecka tak wcześnie ale pewnie niedługo się na coś skuszę , jak zobaczę coś cudneg :laugh:

A na mnie jeszcze, (przynajmniej jak narazie), to nie działa.
Poczekam spokojnie do czerwca lub lipca! ;)

u mnie tak samo jak u Mychy, rzeczy dla maluszkow śliczne ale jeszcze jest czas. Tym bardziej ze mam wszystkie rzeczy mojej córci i jeśli to będzie dziewczynka nie będzie zbyt dużo do dokupywania.

reklama
cleo28 pisze:
Tym bardziej ze mam wszystkie rzeczy mojej córci i jeśli to będzie dziewczynka nie będzie zbyt dużo do dokupywania.

Mamy, które maja już pociechy (czyli ja też) to maja troszke łatwiej w kwesti ciuszków dla dzidziusia i nie tylko ciuszków. Ja zamierzam kupić tylko kilka nowych kaftaników i śpioszków dla maleństwa a później napewno i tak coś będę dokupywała. U mnie na początek bez szaleństw.

Do góry