reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Ja też zakładam już ciuszki te które nosiłam w poprzedniej ciązy. Dobrze, ze choć powoli zaczyna robić sie ciepło, bo moja zimowa kurteczka zaczyna być ciasnawa na mnie. A w następnym tygodniu wybieram sie na zakupy i w koncu musze kupić sobie ciążow dżinsy (może rybaczki) - widziałam takie fajne w sklepie C&A
A ja ostatnio wybrałam sie na ciuchlandię - nową u nas otworzyli - strasznie dużo rzeczy, trochę pokupowałam ciuchów, w tym, nie mogłam sie powstrzymać, dziecięce spodenki h&m, i to takie na 1,5 roku Nie wiem, co mi odbiło. Wyprałam i odłożyłam na strychu
cleo28
Fanka BB :)
a moje ciążowki ciągle leżą jeszcze w szafie, na razie wystarczaja mi moje ciuszki. Choc nie powiem kilka par spodni już odłożyłam. Pamietam ze w poprzedniej ciąży ogrodniczki ciążowe (pierwsze ciążówki które wtedy sobie kupiłam) ubrałam na początku piątego miesiaca. Chyba tym zarem będzie tak samo.
Jotemka
Fanka BB :)
Witajcie!
Moje ciazowejeansy, ktore sobie kupilam nie trzymaja mi sie na pupie niestety. Pani namowila mnie na rozmiar L twierdzac ze rozmiarowka jest niewlasciwa. Jak mierzylam blo ok. ALe jak zalozylam dwa razy to tak sie rozcianely, ze strach. No i nie pomoglo pranie. Jestem wciekla. Bo straszliwie zalezalo mi na tym, aby miec fajny ciuch... Bede musiala sprzedac na allegro bo nie da sie w nich chodzic... Juz lepiej wygladam w zwyklych spodniach z patentem "na gumke".
Moje ciazowejeansy, ktore sobie kupilam nie trzymaja mi sie na pupie niestety. Pani namowila mnie na rozmiar L twierdzac ze rozmiarowka jest niewlasciwa. Jak mierzylam blo ok. ALe jak zalozylam dwa razy to tak sie rozcianely, ze strach. No i nie pomoglo pranie. Jestem wciekla. Bo straszliwie zalezalo mi na tym, aby miec fajny ciuch... Bede musiala sprzedac na allegro bo nie da sie w nich chodzic... Juz lepiej wygladam w zwyklych spodniach z patentem "na gumke".
reklama
Podziel się: