reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy- wózki, zabawki, ubranka itp,.

reklama
Sprzedam nowy, nieużywany laktator Tommee Tippee.
Dostałam na prezent cały zestaw, a z poprzedniej ciąży miałam jeszcze Aventu. Szkoda mi było go otwierać, bo nie miałam zbyt często potrzeby do odciągania pokarmu.
Dodam też nieużywane pudełko do sterylizacji, w które był spakowany zestaw
cena 65 zł plus przesyłka
Dla zainteresowanych moge zrobić zdjecie i wysłać na maila

podaję linki do laktatora, który chcę sprzedac.

Tommee Tippee Laktator Ręczny - Jedyny Sklep | avent niania - butelki tommee tippee - foteliki chicco - foteliki maxi cosi - wózki chicco
emarket

Taki samochodowy?
Na Prostej jest spory wybór, W Mai na Ściegiennego mają całkiem niedrogie ale wybór mniejszy, a na 1 maja jest ten przeniesiony z obok TESCO - czyli najdroższy :-)

reklama
Do góry