reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy- wózki, zabawki, ubranka itp,.

My wybraliśmy z tej serii "we love kids" z sercami, bo nam się te małe skrętne koła podobały, kolor niebiesko szary, ale dla dziewczynki:) A Ty julita jaki wybrałaś kolor? Ciekawa jestem jak ten wózek będzie się sprawował w terenie
Sama już nie wiem co zrobić z tą nivea

reklama
Gaba idz do drogerii i weź próbki :) :) mnie nievea zraziła tą wysypką u mnie, tak samo johnson też mnie wysypało - co mnie kosmetyki NIE UCZULAJĄ :) ja lubie bubchen czy jak to sie pisze i hippka :) ale teraz kupuje zwykłe jakieś supermarketowe - bo z kosmetyków to Juli ma tylko żel do mycia ( bella żel z oliwką) i teraz liliputz do robienia piany w wannie :) :)

Julita - WAZELINA - przydaje sie do termometru ;)

a wózki tako jumper x - mi sie podobają nawet bardzo :) są podobne do espiro atlantic - mój typ wózków :) :)

krlnk - sadystko - termometr się elektroniczny do ucha dziecku kupuje :sorry: a nie zwykły :tak: Jak dobrze że już jest zakaz sprzedaży termometrów rtęciowych :tak: W niektórych sklepach była nawet akcja wymiany rtęciowego na elektroniczny :tak:

My wybraliśmy z tej serii "we love kids" z sercami, bo nam się te małe skrętne koła podobały, kolor niebiesko szary, ale dla dziewczynki:) A Ty julita jaki wybrałaś kolor? Ciekawa jestem jak ten wózek będzie się sprawował w terenie
Sama już nie wiem co zrobić z tą nivea
Gaba mnie też ta seria się bardzo podoba i nawet też taki chciałam kupić:tak:ale mojemu mężowi spodobał się ten czarny z niebieskim i w sumie to ten odcien niebieskiego też mi się bardzo podobał to wzieliśmy ten...no i u nas jeszcze trzeba było wziąść pod uwagę to że jak będziemy jeżdzić spacerówką to będziemy mieszkac już na wsi...to ten ciemniejszy na wieczne błota bardziej się sprawdzi:tak:.
A co do funkcjionalności wózka to Ty sie szybcie o tym przekonasz tak więc czekam na relacje:tak:
A termometr mam elektryczny:tak:

krInk my też zastanawialiśmy się nad espiro atlantic, podobał mi się seledynowoszary, ale mojemu M nie bardzo, no i w końcu wybraliśmy tako
julita ja też mieszkam na wsi i dziś sobie wyobrażałąm jak chodze z tym wózkiem i mnie samochód ochlapie:) Ale ciemnego koloru nie chiałam bo latem znowu w gondoli to dzidzia by się zagotowała

Ale ja nie mam rtęciowego! tylko elektroniczny- szybciutki ale i tak mierze w pupie :p więc wazelina si eprzydaje :)) - a do ucha albo do czoła to mi sie zbędny wydatek wydawał - 100 zł za termometr :p - chociaż napewno wygodniej :) - najfajniejszy taki co mi mierzyli na kościuszki jak pistolet i strzelałą w czoło :) jezu ale miałam z tego zrzut :p

takie firanki dzisiaj zamówiłam
Firanki na metry, firanki dla dzieci, zasłony, komplety, pościel, narzuty. Sklep internetowy.

i taki żyrandol kupiliśmy
CARS kula papierowa komplet. - Dla dzieci

Tej wykładziny musimy jeszcze poszukać, a nic mi w oko nie wpada. A ten Carpet koło Dziecka zlikwidowali, a tam znaleźliśmy idealną i to taniutko bo niecałe 20 zł kosztowała. No al teraz jeździmy i jeździmy i nic....

Aha, no i nie wiem co z tymi dmuchawcami u nas w sypialni robić, bo kolega robił sobie podobno szablonami rysunki i mówi że nie jest równo... Zgłupiałam

mroziku,mam te firanki tylko zamiast aut mam Kubusia Puchatka :-) ja na allegro kupiłam a żyrandol suuper... a co do szablonów to racja, może wyjść nierówno, jak już to naklejki zdecydowanie lepsze :-)

Mroziku bardzo fajny żyrandol,i firaneczki.

A ja wczoraj byłam na zakupach,i weszłam do ciucholandu,i kupiłam Emilkowi kurteczkę i spodnie na następną zimę.

Z firmy "H&M",za całe 9 zł,przecena z 18.
Jak patrzyłam mna allegro to uzywany kosztuje coś w granicach 90zł

Załączniki

• DSC00004..jpg
    DSC00004..jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00008..jpg
    DSC00008..jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC00006..jpg
    DSC00006..jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Dziewczyny super zakupy...Mroziku firaneczka super...chyba ja też na jakąś się skuszę;)...ale na razie muszę pokupować inne duperele...

Do góry