reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ironia, Ada dostała kolczyki, zestaw grawerowanych sztućców (na każdym wygrawerowane imię, na dużej łyżce od kogo, na małej waga, wzrost, godz.urodzenia) i srebrny obrazek Matki Boskiej z dzieciątkiem z grawerem z tyły. Do tego pamiątki w postaci książeczek czy kartek. Do tego jakieś ubranko i lalkę.

Jaś z takich trwałych rzeczy to w zasadzie dostał piękny ręcznie malowany obrazek aniołka z wierszem i dedykacją z tyłu.

reklama
Potrzebuję podpowiedzi - muszę kupić termometr bezpieczny dla Majki (dopiero dziś mnie oświeciło że w domu są same szklane) i zastanawiam się czy taki zwykły "bezpieczny" czyli z gumową końcówką wystarczy czy muszę się wykosztować na jakiś wypasiony wymyślny na podczerwień czy inne bajery?
Czy taki spełni swoją rolę: TERMOMETR z MIĘKKĄ KOŃCÓWKĄ szwajcarski (1934972930) - Aukcje internetowe Allegro
Mogę go zastosować do dupki maluszka i nie zrobię krzywdy? Po jakim czasie wyświetlana jest temperaturą bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji...?

Madzioolka wystarczy spokojnie, czas - ok 15-20sek. Ja mam taki sam tylko brauna-w podobnej cenie był. Mam też na podczerwień do czoła, ale wydaje się być mniej dokładny, a kosztował 100zł:szok:w sumie szkoda było kasy...

Dziewczyny czy macie może krzesełko do karmienia w stylu takiej nadstawki na normalne krzesło? chce kupić takie FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA NADSTAWKA T376 (1914974678) - Aukcje internetowe Allegro bo nie mam miejsca na te z nogami i nie wiem czy ono będzie rosło razem z Hanią, obrazki są zachęcające ale szukam opini, czy przyda się jeszcze bajer regulowanego oparcia jak nasze dzieci niedugo zaczną same siedzieć i w innej pozycji będzie bunt

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry