reklama
andariel
mama super dwójki :]
dywanów też nie lubię, choć z uwagi na Ninkę kupiliśmy (na pół pokoju) jak nam się rozjeżdżała przy nauce raczkowania
a teraz Leo już potrafi jakoś spełznąć z maty do zabaw i już go przyłapałam jak się w dywan wsysa, a fe;-)
a teraz Leo już potrafi jakoś spełznąć z maty do zabaw i już go przyłapałam jak się w dywan wsysa, a fe;-)
merko
Aktywna w BB
Ja właśnie jestem na kupnie maty i zastanawiam się czy warto wywalić np. 300 zł, czy taka mata za 90-100 też będzie dobra? Zastanawiam się jeszcze nad taką do leżenia na brzuszku Tiny Love Mata Żabka | Zabawa | Maty Edukacyjne | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa ale nie wiem czy ona jest wystarczająco zajmująca i wygodna dla dziecka???
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA BOOSTER DELUXE (1882841406) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiam sie nad tym bo nie mam miejsca w kuchni, co myslicie?
Zastanawiam sie nad tym bo nie mam miejsca w kuchni, co myslicie?
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
mgordon jak do małej kuchni to dobre rozwiązanie, ja tylko bałabym się o stabilność bo wydaje mi się że takie zwykłe krzesełka do karmienia są odpowiednio wyważone i dobrze przytrzymają nawet ruchliwego dziecia a z tym małym to już nie jest takie pewne, wszystko zależy od tego jakie masz krzesła w kuchni, czy wytrzymają np jakieś podskoki malucha...
Dziewczyny a ja mam problem... przynieśliśmy wczoraj z garażu spacerówkę do naszego Tako Jumpera bo w gondoli Maja już się nie mieści a w kombinezonie to już lepiej nie mówić... no i za cholerę nie mogę się do niej przekonać... nie wiem albo ten wózek jest zepsuty albo ja jestem jakaś ułomna...
Oparcie jest regulowane ale w pozycji leżącej nie chce się zablokować i najmniejszym palcem można je podnieść - zero stabilności...
Buda też chodzi ja chce - mogę ją tak zaciągnąć do przodu że ciągnie całą konstrukcję i podnosi siedzisko do pozycji pionowej...
Jestem załamana.... w dodatku nie mogę znaleźć pokrowca na nóżki co z góry wykreśla ją z użytku...
Poważnie zastanawiam się na sprzedaniem tego wózka i kupieniem spacerówki na zimę, bo z fotelika samochodowego też Majka wystaje już i głową i nogami więc śmiało mogę pożegnać cały zestaw.
Tylko że ja się kompletnie nie znam na wózkach, które są dobre a które to buble dlatego bardzo proszę doświadczone mamy o pomoc (nie ukrywam Zeberko że liczę w dużej mierze na Twoje rady jako eksperta i maniaka wózkowego )
Z funkcji które chcę aby miał nowy wózek:
-siedzisko opuszczane do pozycji leżącej,
-skrętne, pompowane koła
-jedna pełna rączka
-w miarę "obudowany", taki odpowiedni na zimę żeby mi dziecko nie zmarzło
-zastanawiam się też na możliwością przekładania siedziska przodem/tyłem do kierunku jazdy bo jakoś ciężko mi wyobrazić sobie że miałabym zostawić Majkę tak "samą" w tym wózku, że nie będzie mnie widziała (pamiętam Aestima że ty miałaś ten problem po przejściu na spacerówkę, a jak to teraz u Was wygląda?)
Poradźcie mi coś....
Dziewczyny a ja mam problem... przynieśliśmy wczoraj z garażu spacerówkę do naszego Tako Jumpera bo w gondoli Maja już się nie mieści a w kombinezonie to już lepiej nie mówić... no i za cholerę nie mogę się do niej przekonać... nie wiem albo ten wózek jest zepsuty albo ja jestem jakaś ułomna...
Oparcie jest regulowane ale w pozycji leżącej nie chce się zablokować i najmniejszym palcem można je podnieść - zero stabilności...
Buda też chodzi ja chce - mogę ją tak zaciągnąć do przodu że ciągnie całą konstrukcję i podnosi siedzisko do pozycji pionowej...
Jestem załamana.... w dodatku nie mogę znaleźć pokrowca na nóżki co z góry wykreśla ją z użytku...
Poważnie zastanawiam się na sprzedaniem tego wózka i kupieniem spacerówki na zimę, bo z fotelika samochodowego też Majka wystaje już i głową i nogami więc śmiało mogę pożegnać cały zestaw.
Tylko że ja się kompletnie nie znam na wózkach, które są dobre a które to buble dlatego bardzo proszę doświadczone mamy o pomoc (nie ukrywam Zeberko że liczę w dużej mierze na Twoje rady jako eksperta i maniaka wózkowego )
Z funkcji które chcę aby miał nowy wózek:
-siedzisko opuszczane do pozycji leżącej,
-skrętne, pompowane koła
-jedna pełna rączka
-w miarę "obudowany", taki odpowiedni na zimę żeby mi dziecko nie zmarzło
-zastanawiam się też na możliwością przekładania siedziska przodem/tyłem do kierunku jazdy bo jakoś ciężko mi wyobrazić sobie że miałabym zostawić Majkę tak "samą" w tym wózku, że nie będzie mnie widziała (pamiętam Aestima że ty miałaś ten problem po przejściu na spacerówkę, a jak to teraz u Was wygląda?)
Poradźcie mi coś....
Aestima
Fanka BB :)
Kochana, ja nie pomogę, bo się nie znam .X-lander mnie zadowala, ale ja chyba nie mam wielkich wymagań w kwestii wózka... Z tą jazdą przodem do świata jest tak, że mi to przeszkadza (w sumie przeszkadzało) a MIesiowi kompletnie nie. On uwielbia obserwować świat i od kiedy jeździmy w spacerówie ,to na spacerku spokój
Nawet sobię myślę, że to takie terapeutyczne dla nas rozwiązanie, bo on jest dosyć mocno do mamci i tati przyklejony, więc chociaż na spacerach uczy się jak to jest być troszkę samemu;-)
Mi się bardzo podobają ostatnio wózeczki navington, ale kompletnie nie wiem czy dobre, bo wizualnie po prostu zakochałam się w nim (sąsiadka ma).
Nawet sobię myślę, że to takie terapeutyczne dla nas rozwiązanie, bo on jest dosyć mocno do mamci i tati przyklejony, więc chociaż na spacerach uczy się jak to jest być troszkę samemu;-)
Mi się bardzo podobają ostatnio wózeczki navington, ale kompletnie nie wiem czy dobre, bo wizualnie po prostu zakochałam się w nim (sąsiadka ma).
madziolka
Ja miałam juz 10 wozków przy dwojce dzieci.
Powiem tak, mim zdaniem powinnas zwracac uwage na to by
-wozek byl stabilny - dzieciaki coraz bardziej ruchliwe
- kola nie moga byc za małe bo zima przed nami
- jak to ma byc juz spacerowka na duzej to wymiary siedziska by za rok zima malutka tez w kombinezonie nie mial za ciasno
-typ siedziska (kubełkowe czy normalne) kubełkowe dla wiekszych sa nie wygodne
Odradzam quinny bazz - straszny,ale podobno quinny spedy ma dobre opinie, beby desing mini - wytrzymały, lekki ale na wiosne dobry czy lato
My jako spacerowke na zime i wiosne mamy
Grudziądz-Wózek-Pierre-Cardin-Basco > ogloszenia drobne > ogloszenia.yellowpages.pl
Nie jest genialny, ale wystarczajaco dobry, a na lato mini.
Zastanawiałam sie nad
Casualplay Casual play Vintage KURIER GRATIS (1900255665) - Aukcje internetowe Allegro
albo 3 kołowym tylko nie wiem jak ze stabilnoscia
CASUALPLAY S4 (1901730770) - Aukcje internetowe Allegro
albo tanszy ale firma solidna (przynajmniej ja sie nie zawiodłam
Wózek spacerowy BABY DESIGN SPRINT 2011, GRATISY! (1901081763) - Aukcje internetowe Allegro
Interesował mnie tez ten - ma przekładane siedzisko
bebe confort LOOLA UP granat niebieska stan bdb - (1908436705) - Aukcje internetowe Allegro
Linki wkleiłam przykładowe.
Sa to juz typowo wozki spacerowe.
Co do przekładanego siedziska to w wiekszosci kwestia potrzeb i przyzwyczajenia rodzica.
Nie trafiłam jeszcze na wozek ktory spelnialby moje oczekwiania w 100%
Ja miałam juz 10 wozków przy dwojce dzieci.
Powiem tak, mim zdaniem powinnas zwracac uwage na to by
-wozek byl stabilny - dzieciaki coraz bardziej ruchliwe
- kola nie moga byc za małe bo zima przed nami
- jak to ma byc juz spacerowka na duzej to wymiary siedziska by za rok zima malutka tez w kombinezonie nie mial za ciasno
-typ siedziska (kubełkowe czy normalne) kubełkowe dla wiekszych sa nie wygodne
Odradzam quinny bazz - straszny,ale podobno quinny spedy ma dobre opinie, beby desing mini - wytrzymały, lekki ale na wiosne dobry czy lato
My jako spacerowke na zime i wiosne mamy
Grudziądz-Wózek-Pierre-Cardin-Basco > ogloszenia drobne > ogloszenia.yellowpages.pl
Nie jest genialny, ale wystarczajaco dobry, a na lato mini.
Zastanawiałam sie nad
Casualplay Casual play Vintage KURIER GRATIS (1900255665) - Aukcje internetowe Allegro
albo 3 kołowym tylko nie wiem jak ze stabilnoscia
CASUALPLAY S4 (1901730770) - Aukcje internetowe Allegro
albo tanszy ale firma solidna (przynajmniej ja sie nie zawiodłam
Wózek spacerowy BABY DESIGN SPRINT 2011, GRATISY! (1901081763) - Aukcje internetowe Allegro
Interesował mnie tez ten - ma przekładane siedzisko
bebe confort LOOLA UP granat niebieska stan bdb - (1908436705) - Aukcje internetowe Allegro
Linki wkleiłam przykładowe.
Sa to juz typowo wozki spacerowe.
Co do przekładanego siedziska to w wiekszosci kwestia potrzeb i przyzwyczajenia rodzica.
Nie trafiłam jeszcze na wozek ktory spelnialby moje oczekwiania w 100%
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Przeżyliśmy dwa dni w spacerówce, jakoś dalej nie mogę się przekonać ale dam jej jeszcze szansę...
Dziś udało nam się znaleźć pokrowiec na nóżki (uufff...) i zamówiłam śpiworek do wózka taki: BabyLux K9 ŚPIWOREK KOMBINEZON DO WÓZKA 105 cm (1886645302) - Aukcje internetowe Allegro , nawet jak zmienię wózek to i tak się przyda...
Na spokojnie będę sobie oglądać różne wózki ale jak tak na nie patrzę to każdy wydaje mi się zły, albo nie lepszy na tyle od tego co mam żeby chciało mi się bawić w zmianę... sama nie wiem... jestem strasznie niezdecydowana i nic mi nie odpowiada...
Dziś udało nam się znaleźć pokrowiec na nóżki (uufff...) i zamówiłam śpiworek do wózka taki: BabyLux K9 ŚPIWOREK KOMBINEZON DO WÓZKA 105 cm (1886645302) - Aukcje internetowe Allegro , nawet jak zmienię wózek to i tak się przyda...
Na spokojnie będę sobie oglądać różne wózki ale jak tak na nie patrzę to każdy wydaje mi się zły, albo nie lepszy na tyle od tego co mam żeby chciało mi się bawić w zmianę... sama nie wiem... jestem strasznie niezdecydowana i nic mi nie odpowiada...
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja mam takie spostrzeżenie.... hipermarketowe ;-) - największy wybór spożywki dzieciowe ( gł. słoiczków ) i pieluch jest w Auchan, największa bryndza w Tesco, Carrefour średnio. Do Reala jakoś mi rzadko po drodze więc się nie wymądrzam ale gdy byłam nie powaliło. Też ciuchowo Auchan jest niezły - francuskie ubranka dla Młodej jak znalazł na szerokość
Podziel się: