reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Wiesz, Młoda jej nie je, nie kwitnie na niej godzinami, myślę że co do zasady powinnam się przyzwyczaić do tej całej chemii wokół nas i nauczyć z nią żyć.
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale te piankowe są toksyczne, właśnie o to chodzi!! w innych krajach ue już wycofane...
Popularne maty-puzzle są toksyczne! - Dzieci.pl
Popularne maty-puzzle są toksyczne! - Dzieci.pl
Aestima
Fanka BB :)
forever, pewnie trzeba przyzwyczajać do chemii te nasze farfocle, ale chyba jak już wiadomo, że coś mega toksyczne, to lepiej wykorzystać tą wiedzę??
Gdzieś jeszcze czytałam, że 3 h godzin zabawy na tej macie, to tak jakby wypalić kilkadziesiąt petów Jak znajdę linka do tej stronki to podrzucę...
Gdzieś jeszcze czytałam, że 3 h godzin zabawy na tej macie, to tak jakby wypalić kilkadziesiąt petów Jak znajdę linka do tej stronki to podrzucę...
andariel
mama super dwójki :]
przy Ninie miałam 3 maty puzzlowe (1 u mamy, 2 w domu) takie jakieś zwykłe, co to nie śmierdzą non-stop tylko w 1 dobie;-). Ninka je ssała i podgryzała. Potem odkryli jakie to świństwo. Teraz maty te przydają mi się na balkon, bo izolują od zimnych płytek.
a fujka...kolezanka tez mi mowila zeby to kupic bo fajne ale ja uwzam ze jak maly nie ulewa to najlepszy do zabawy jest dywan :-) ajak ulwa to moze kupic ze 3 tanie kocyki polarowe - sybko schna i mozna je wymienic jak je obzyga
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Młoda jak 1 h dziennie poleży na macie to maks. Ona jest rączkowa ew. łóżkowa. Dywanów nie lubię, mam jeden w przedpokoju wewnętrznym, no ale Młodej do pokoju zakupię jeszcze jakiś, już wybrałam nawet w Ikea.
Podziel się: