reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
:szok: sto:szok: to chyba w kawalerce ich nie zmieścisz teraz;-) muszą poczekać na swój pokój;-)
fajnie, Maja ma tylko jednego mojego misia, ale też taki niebanalny, trochę sfatygowany i groch ma w dupci;-)

mrsmoon, jak nie więcej...:-) one już zawsze zostaną u rodziców, bo od kiedy się wyprowadziłam, to faktycznie mają swój pokój. Moja Hania nazywa ten pokój "Misiowym pokojem":))

Zebra, ja kocham je wszystkie!! A najbardziej supermisia...

Moj najstarszy mis ma 25 lat (tyle co ja) i ma jeszcze słome w środku :-)

Aestima
Słodkie misie, my co roku kupujemy te z fundacji tvn tak ku pamieci mojej mamy.
Taki ustnik jak zebra pokazywała przy tej butelce mozna dokupic do butelki lovi za ok. 5 zł

Ja polecam lovi 360 stopni - pije sie z niego jak z normalnego, a nie leci.
Aventa niekapki fakt beznadziejne.
TT tez ma fatalne bidony - nie polecam ( Mela dostała do rowerka).

Ale lovi 360 stopni, to dopiero od 12 m-cy?? No z doidy leci, to przynajmniej szybko się nauczy, że ma pić tak żeby nie leciało:-)

Taki ustnik jak zebra pokazywała przy tej butelce mozna dokupic do butelki lovi za ok. 5 zł
Tak, ja pokazywałam ten lovi, mój Jasiek się na nim uczył :)

Ja polecam lovi 360 stopni - pije sie z niego jak z normalnego, a nie leci.
U Jasia się nie sprawdził, leciało z niego...

My przeszliśmy przez kilka różnych m.in. nuby, tt, lovi, potem przez długi czas używaliśmy takiego plastikowego z canpola, bo w pozostałych Jasiek odgryzał usniki ;)

reklama
Do góry