reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ja tam wolę, jak to się mówi, zapobiegać niż leczyć, więc jeśli mam wybór, to wolę wybrać "lepsze" (co oznacza dla mnie zdrowsze), tym bardziej, że tutaj często cena nie jest wyznacznikiem jakości...

Robię dzisiaj nalot na rossmanna, rozejrzą się, na pewno coś kupię :) Zobaczę czy krem do buźki ich produkcji zawiera wodę, dam znać wieczorkiem :)

reklama
ironia ja przez 2 pierwsze tyg go nie miałam, to prawie w nocy nie spałam, bo nad kołyską wisiałam i patrzyłam czy oddycha...pewnie jeszcze z rok poużywamy, a później zhandlujemy;-) monitor zapewnia mi spokojny sen. Zobacz - wsadziła nosek w ochraniacz, skoro monitor się włączył, to musiała nie oddychac 15sek...A co by było jakby nie piknął? Nie wiem, może sama by się zaczęła wiercić i zmieniła pozycję, a może nie...

hm no ja nie wiem maly chyba zupelnie inaczej śpi bo nigdy mu sie to nie zdarzyło :) o spi na plecach i glowa na bok :-)

ale od poczatku nie wstawalam tez do niego w nocy bo po prsut zbyt zmeczeni bylismy no chyba ze kwilił albo płakał ;-)
dzis w nocy np cos mu sie chyba spilo bo krzyknal przez sen az prawie na zawal zeszłam :) pogłaskałam i spał dalej ;-);-)

Dziewczyny, myślicie już o czasie, kiedy nasze maluchy będą uczyły się chodzić? Ja zawsze przywiązywałam dużą wagę do bucików, przynajmniej przez ten pierwszy rok chodzenia muszą być najwyższej klasy, potem nie jest to już takie ważne, jak w tym pierwszym okresie...

Obecnie jestem zachwycona bucikami Gucio, pierwszy raz widziałam je w ddtvn, a potem "poszłam za ciosem" i przeszukałam internet :)

Oczywiście kupię je dopiero, kiedy Bartuś postawi pierwsze kroczki, ale już dzisiaj Wam polecam :) Nie sa tanie, ale dobrze wiedzieć o tym wczesniej :)

obuwie - buciki Gucio-oficjalna strona projektanta i producenta

Sławomir Piwowarczyk DESIGN Innowacyjna Gospodarka - YouTube

Jego buty noszą dzieci Angeliny Jolie - Wideo - Dzień Dobry TVN - Oficjalna strona programu - TVN

e-sklep

A pomijając buty, strasznie się cieszę, ze nasze dzieci będą uczyły się chodzić, kiedy będzie ciepło, uwielbiam małe bose stópki biegające po trawie :)

dzieki zebra :) mnie juz mama ciagle powtarzala jak w ciazy bylam ze buty dobre i skorzane musza byc ;-)

a co sadzicie o firmie Bartek - dobre te buciki bo ja tylko taka firme znam ;)

trasia ja nie wiem czy te sa dobre czy ie....łądne na pewno ale mi mama mowila ze tu chodzi o piety, ze musza byc sztywne czy jakos tak moze zebra podpowie

reklama
Do góry