reklama
sylwia_
Fanka BB :)
hej dziewczyny mam do oddania (moge wyslac za pobraniem) pieluch Dada premium rozmiar 3. Jedna paczka nieotwarta i jakies 30 pieluch z drugiej paczki. jezeli ktoras jest zainteresowana to prosze info na priv.
traschka
Mama Marysi
ja póki co zostaję przy emolium. Przy naszych skłonnościach do alergii boję się sięgnąć po coś "normalnego"
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
My na całe szczęście możemy używać wszystkiego :-) Na zaczerwienienia na pupie u Nas pięknie zadziałał krem Bambino Krem Ochronny. Tymek ma tylko koło pupki, a smarowałam Sudocremem i nic nie dawał.
Kąpiemy obecnie w Nivea baby i jest super.
Kąpiemy obecnie w Nivea baby i jest super.
traschka
Mama Marysi
mrsmoon miałam próbkę balneum i bardzo mi się podobało, ale jest 2x droższe od emolium Trochę mnie nie stać ...
ja balneum uzywalam jak mnie wtedy wszystko swedzialo super dzialało..ale fakt drogie te emolienty i ja np malego kapalam na poczatku w samej parafinie i skorka byla super
wrzucam jakby ktos byl chetny linka do paklanek
Paklanki - woreczki na pieluchy - 50 szt !!!! (1875952714) - Aukcje internetowe Allegro
wrzucam jakby ktos byl chetny linka do paklanek
Paklanki - woreczki na pieluchy - 50 szt !!!! (1875952714) - Aukcje internetowe Allegro
trasia emolium też jest ok(zapach mi trochę przeszkadza), ja u rodziców Maję w emolium kąpię, bo mam tam dużą butlę, a w domu balneum. Ale jak skończę balneum, to spróbuję Maję przerzucić na hippa na przykład.
Maja chyba nos wsadziła w ochraniacz od łóżeczka, bo monitor oddechu wydał dźwięk ostrzegawczy...jejku, ale ja się stresuje w takich sytuacjach...
Maja chyba nos wsadziła w ochraniacz od łóżeczka, bo monitor oddechu wydał dźwięk ostrzegawczy...jejku, ale ja się stresuje w takich sytuacjach...
reklama
Podziel się: