reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
a ja uzywam ziajki bo bardzo ladie schodza zaczerwienienia i nadal zamierzam :-) :rofl2:

ogolnie u nas w domu wszystko jest z ziaji albo nivea :-)

hej dziewczyny :D mam do oddania (moge wyslac za pobraniem) pieluch Dada premium rozmiar 3. Jedna paczka nieotwarta i jakies 30 pieluch z drugiej paczki. jezeli ktoras jest zainteresowana to prosze info na priv.

My na całe szczęście możemy używać wszystkiego :-) Na zaczerwienienia na pupie u Nas pięknie zadziałał krem Bambino Krem Ochronny. Tymek ma tylko koło pupki, a smarowałam Sudocremem i nic nie dawał.
Kąpiemy obecnie w Nivea baby i jest super.

trasia emolium też jest ok(zapach mi trochę przeszkadza), ja u rodziców Maję w emolium kąpię, bo mam tam dużą butlę, a w domu balneum. Ale jak skończę balneum, to spróbuję Maję przerzucić na hippa na przykład.
Maja chyba nos wsadziła w ochraniacz od łóżeczka, bo monitor oddechu wydał dźwięk ostrzegawczy...jejku, ale ja się stresuje w takich sytuacjach...

reklama
Do góry