reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
:szok: JAK TEGO DOKONAŁAŚ??? bĘDZIESZ ZADOWOLONA Z RENBUTKA!:tak: Choć ja bym kupiła z podwójną regulacją,ale zważywszy na cenę- super!

Przypadkiem weszlam na all i zaczelam szukac renbutow, bo jutro zamierzalam jechac do sklepu firmowego z Maja, chcialam cenu porownac. Patrze- nowki za zeta, chcialam tez25 na nast. lato wziac, ale nie zdazylam, zakonczono aukcje. Za chwile babka zaszwonila, ze pomylila pola cena i ilosc sztuk i ma tylko 1 pare(ja kupilam 2) i zaplaci gapowe o mi za zeta sprzeda:-)
One maja podwojna regulacje!

Mrsmoon - nie nieźle :-p Przypomina mi się histria z kocykami z Allegro. A gdzie w Wawie sklep Renbuta ? Pytałaś mnie o "dobre" pod wwzględem F&F Tesco - ja zazwyczaj jadę na Górczewską. A same F&F jest w Blue City.

dzieki dziewczyny!
forever bylam wczoraj na Stalowej, kupilam Mai sweterek, skarpetki, czapke i okulary sloneczne, na przexenach szalu nie bylo

O okulary ! Kolekcja Młodej się rozwija - kupiłam Jej na Allegro takie z podnoszonymi szkłami, zielone z motywami owada - czad - tylko troszkę przyduże więc w tym sezonie najpewniej tylko niebieskie w kwiatki....ciemnoróżowe :zawstydzona/y::sorry:.
Oglądam Renbuty na Allegro - są takie granatowe szmaciane w kropki ale z różowym kwiatkiem - tych pełno - ale wynalazłam b. ładne skórzane sandałki czerwono, zielono, niebieskie - podwójna regulacja ;-) - ale cóż z tego jak podeszwa w kolorze fuksji.... :eek:

Macałam dziś renbuty i b.mi się spodobały - piętka wyżej, niż w innych tego typu butkach, a obuwie miękkie. Nic jednak nie kupiłam bo nie było modeli do porównania i rozmiarowo kiepsko. I jeszcze jedne, też polskie, były fajne, nazwa na "j", ale oczywiście gapa nie pamięta...

reklama
Do góry