reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Aestima piekne te trampki emela!!! widzialam je na zywo, trzewiki z emela(te ladne) koncza sie na 23, wiec na jesien pewnie trampki tez kupi. Drooogie niestety

Lidlowe spodnie zakupiłam zielone, emelowe trampki suuuper, rowerk - to nie jest dobry temat na dziś dla mnie....:no:
Dziś neurolog powiedził mi, że powinnam kupić Młodej butki miękkie ale z b. usztywnioną piętą :baffled: - byłyśmy w adidasach Elephantena - "dla dzieci o bezproblemowych stopach but idealny" - tylko gdzie ja znajdę miękki przód a sztywny tył poza takimi ew. typu sandałki.... ?

Ostatnia edycja:
takie są właśnie- moim zdaniem -renbutki.Pięta bardzo usztywniona i dużo wyżej zabudowana niz inne.
my też mamy problem, zdecydowanie linia łydki i kostki(pięty) nie jest tożsama:no: czas do ortopedy...

trasiu super, konieczniej zdaj relacje z pierwszej jazdy!:tak: i nową spacerówkę musieliście kupić...? u nas wózek przez ostatnie 6 m-cy prawie w ogóle nieużywany.

ja wczoraj kupiłam kapelusik dla Emi, fioletowy wiązany pod szyją w h&m, i trampki CCC - Wiosna Lato 2013
ogólnie z trampkami ciężko, te, które mi się podobały to oczywiście rozm nie było, więc padło na te, na szczęście kubusiowe rysunki nie tak krzykliwe jak widać na zdjęciu, Emi zadowolona, oczywiście ze sklepu wracała w trampkach:tak:

Moon właściwie nie dziwi mnie, że musiałaś odesłać balerinki, bardziej dziwiło mnie to, że się na nie zdecydowałaś (myślałam, że gdzieś mierzyłyście i były ok). Dla maluchów z wysokim podbiciem się nie nadają - każde balerinki i butki tak wycięte będą się odciskać. Dzieciaczki z wysokim podbiciem powinny mieć coś takiego EMEL E 2067-3 ROCZKI BALERINKI PÓŁBUTY r.23 (3200054214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. My wszystkie butki musimy mierzyć, mamy dość drobną i wąską stopę (nie mamy problemu z wysokim podbiciem ale mimo to kupujemy zamiast balerinek takie jak w linku). Nam najlepiej się noszą superfity (mieliśmy 3 pary), emele i teraz mamy Naturino takie, tylko granatowe mamy i kupione w atrakcyjniejszej cenie Crow Naturino (Szary): bezpłatna dostawa Buty na rzepy Crow Naturino na Sarenza. Z uwagi na to, że noga w kostce wąska to wszystko musimy mierzyć żeby bucik nie latał. Przepraszam, że tylko tyle ale jestem ciągle ze wszystkim w tyle... Trasiu obiecuję dziś dokończyć i wysłać Ci maila.

Nie wyświetlają mi się Emilkowe trampki, martadelko.
Te buty ostatnie koszmarnie drogie - jedynie gdyby dziecko potrzebowało specjalistycznego obuwia zapłaciłabym tyle za buty (na sezon!).
Ja mam portki z Lidla dla Niny - niebieskie, hehe.
trasiu - jestem w szoku - ten nowiutki drogi cosatto??? Nasz śmciga bez zarzutu już przy drugim dziecku, teraz Leo już na nohach, ale jak Wpada siostra z córcią to Emi do naszego wózka idzie. A gwarancję jakąś masz? Ale chyba nie, skoro kupiłaś nowy... Współczuję.

Ostatnia edycja:
reklama
martadelko wózek kupiła nam babcia. No ale to nie zmienia faktu, że trzeba było kupić. Marysia sporo jeździ wózkiem cały czas, jak idziemy na spacery w czwórkę to zawsze jedzie w wózku. No i na wakacjach dłuższych wycieczek też nie wyobrażam sobie jeszcze bez wózka.

andariel no niestety... on nie był aż taki strasznie drogi, ale i tak szkoda. Gwarancja skończyła się miesiąc przed rozwaleniem.

setana my też mamy wąską i drobną stópkę - świetnie sprawdza się dla Marysi geox, próbowałaś?

Do góry