reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

martadelka ja oglądałam ale własnei przez zamiłowanie Mai do niszczenia wielu rzeczy zrezygnowałam, a też te misiowe puzelki miałam na celowniku :) puzzle pociąg widziałam i nawet mi sie podobały ale Maja ma już tyle drewnianych klocków i zabawek wszelakich plus juz sporą kolekcję duplo uzupełnioną ostatnio o zestaw z ukochanym Kubusiem Puchatkiem że zrezygnowałam

reklama
Kupiłam za to Majce łowienie rybek UKŁADANKA EDUKACYJNA MAGNETYCZNA DREWNO - ŻABA (2893332316) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i takie domino DOMINO OBRAZKOWE DREWNIANE - ZWIERZĘTA - NOWOŚĆ!! (2884465750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i Maja bardzo lubi i jedno i drugie, nawet pokuszę się o stwierdzenie że rybki jak dotąd najdłużej potrafia Jąa zająć i bawi sie nimi całkiem sama, nie trzeba nad nią siedzieć tak jak przy innych zabawkach

misiowe puzelki tylko 9,99zł więc spoko; ten pociąg z literkami solidniejszy, tektura grubsza, więc chyba kupię
Emi najdłużej bawi się lalką z pepco z pieskami (9,99zł:-p), rozbiera i stara się ubrac lalę, buciki, bransoletki, zrobiłam jej małe prowizoryczne łóżeczko i pościel i Emi ścieli jej łóżeczko, rozbiera i tak w kółko:laugh2:
Madzioolka super to drenwiane domino ze zwierzakami:tak:

Forever, no, zwłaszcza za tą cenę!:) Nawet gdyby miał te ciuszki do piaskownicy nosić, to cenowo się opłaciło. Dziś kupilam też czaderskie dresiki w reserved i chyba namówię teściową żeby zamiast jakiegoś gumowego konia z chińskiego sklepu ( omg, co za pomysły ona ma:szok:) dołożyła się do bluzy- mam w zarze upatrzoną... Nietanią niestety ale rozm 94, powinien starczyć na długo. Czy myślicie, ze bodziaki na ramkach się przydadzą latem?? Waham się, bno jak zacznie sikać do nocniczka, to body już niebardzo?? Bo mam piękne upatrzone i nie wiem co robić;p

Co do puzzelków- ja chyba odłożę na zaś- są b. delikatne... Ryby na magnesy mamy i właśnie je odkrywa( nasze ryby i wędki są duże i drewniane, wcześniej nie umiał utrzymać)- uwielbia je. Domino mogłoby za to póki co nie istnieć dla Miesia...

reklama
Do góry