ten fotelik co kupilismy, to wybór mojego M - nie konsultował ze mna, poszedł do sklepu i kupił, wściekła byłam jak nic ale on uważał, że to dobry zakup, dopiero po niedługim zresztą czasie użytkowania zobaczył, że to nie był dobry wybór na ten moment, plus jak mielismy jechać na wakcje i opcja spania na siedząco nie była zbytnio fajna, to dopiero M skumał, że zakupy na hop siup nie są dobre... Fotelik na wyjazd pożyczyliśmy a dokładnie zamieniliśmy się ze znajomymi i ich córce tak spodobał się nasz (szaro-czerwony), że postanowilismy na ten moment zatrzymać ich a oni nasz:-)
reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
martadelka to i tak dobrze ze mogliście sie wymienić ze znajomymi i wazne ze wymiana się udała
forever_young
Niemłoda mama Młodej
My wciąz jeździmy w foteliku niemowlęcym - Młoda 8 kg nie waży - i bedziemy póki się nie doczekamy obiecanego na zmianę, jest do 15 kg a użytkowniczka od kilku miesięcy waży nieustająco 14,5 kg
my mamy Maxi cosi Tobi, polecony przez znajomych, którzy mieli też stłuczke z dzieckiem i wszystko było ok.
Mamy o taki Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://nokautimg1.pl/p-d1-b4-d1b47a370948f6f885b330a656742ee2500x500/maxi-cosi-tobi.jpg
jest regulacja do spania 5-cio stopniowa
Mamy o taki Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://nokautimg1.pl/p-d1-b4-d1b47a370948f6f885b330a656742ee2500x500/maxi-cosi-tobi.jpg
jest regulacja do spania 5-cio stopniowa
Forever w szpitalu powiedzieli nam, że w miarę bezpieczną granicą jest waga 13 kg, choć oczywiście nie do końca. Tu można poczytać więcej i zobaczyć fotelik.info :: Fotelik samochodowy tyłem do kierunku jazdy - fotelik.info :: Od kiedy fotelik przodem do kierunku ruchu? - . Dlatego nie macie się co spieszyć ze zmianą fotelika im dłużej tyłem tym bezpieczniej. Natka też waga lekka (ok 9kg).
traschka
Mama Marysi
my mamy beSafe izi comfort i jestem ogromnie zadowolona! ale tą wersję montowaną przodem. Już widzę histerię małej gdybym ją ustawiła przodem do oparcia fotela zamiast do mnie
Setana co u was???
Setana co u was???
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
My chyba dostaniemy taki jak ma Traschka o ile mnie pamięc nie myli, niby jakiś już mam wciśnięty na siłę ale jak dla mnie od nowości nie spełniał swojej funkcji a teraz to wogóle jest zjechany nie mówiąc, że niezbyt urodziwy.
Pewnie bym kupowała Maxi Cosi - Mama MATIEGO - b. ładny , chyba nowszy model jak Tobi co ma Kati83.
Setana - niech jeździ, tylko cała operacja ładowania coraz b. upierdliwa, dobrze, że na oparciu fotela jest podkładka bo mimo, że szara ślady bucików są A komuś się wtrącać w wychowanie dziecka nie zamierzam mimo, że mam mnóstwo uwag: gdybym uwierzyła w brednie jak to ciężko i hardkorowo to powinna sfiksować już w ciąży
A co do widoczności niedawno gdzies pisałam, że mamy lusterko przyczepione na oparciu i Młoda widzi droge przed nami. Na Majorce jeździła z tyłu tyłem bez niego i przeżyła.
Pewnie bym kupowała Maxi Cosi - Mama MATIEGO - b. ładny , chyba nowszy model jak Tobi co ma Kati83.
Setana - niech jeździ, tylko cała operacja ładowania coraz b. upierdliwa, dobrze, że na oparciu fotela jest podkładka bo mimo, że szara ślady bucików są A komuś się wtrącać w wychowanie dziecka nie zamierzam mimo, że mam mnóstwo uwag: gdybym uwierzyła w brednie jak to ciężko i hardkorowo to powinna sfiksować już w ciąży
A co do widoczności niedawno gdzies pisałam, że mamy lusterko przyczepione na oparciu i Młoda widzi droge przed nami. Na Majorce jeździła z tyłu tyłem bez niego i przeżyła.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ironia, Młoda ma boomboxa - wyjmowanie płyt to świetna zabawa - a w autku mam fabryczny cd więc nie pomogę.
Ja natomiast szelek szukam dla Młodej, małych, cienkich i nieróżowych. W sklepach nie ma praktycznie nic a Allegro nie powala.
Ja natomiast szelek szukam dla Młodej, małych, cienkich i nieróżowych. W sklepach nie ma praktycznie nic a Allegro nie powala.
Podziel się: