reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
a mi sie bardzo ta pierwsza podoba, pod warunkiem ze byłby to ładny brąz, ale jesli forever pisze ze na żywo widziała i brunatna to :no:

Aestima no wiem ze ceny szok :szok:

a my mamy na teraz dwa komplety czapka, szalik, rękawiczki - jeden komplet kremowy a drugi błekit
i na zime tez dwa komplety - błekitno-biało-szary z h&m i pomarańczowy, ale brak kombinezonu jeszcze, pochwalcie sie jakie macie, moze mnie cos natchnie...

Forever...nie wiem jaki rozmiar czapki,zawsze mierzę na glowie Julii i nie zaglądałam w metkę szczerze powiem.Co do spodni, to takich "kurtkowych" nie kupowałam, bo na naprawdę chłodne dni Julia ma dwa ciepłe zimowe kombinezony.
Ale kupiliśmy takie sztruksowe też w Smyku i są lekko ocieplane. Do kurtki też pasują. Spodnie dziewczęce, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Mama M...ta pierwsza super i chyba się na nią zdecyduję

Aestima...kurtka kosztowała 99zł ale od środy chyba wyprzedaże odzieży zimowej w Smyku więc pewnie będzie tańsza.A na te szafingi to gdzie Ty chodzisz??

Ostatnia edycja:
MamaMatiego, mamy misiowa z hm ale wydanie meskie. za jalies 10 zl:) jeszcze szaliki tylko jakies wypasione by sie przydaly a tak to wsio mamy. nawet na szafingu dorwalam rekawice z h&m az po lokcie naciagane, ortalionowe. jeszcze mysle nad drugimi butami , sniegowcami typowymi. Doris w zg od dawna sa a w bdg sama zorganizowalam.

dziewczyny a ja musze kupić Matiemu do spania pajacyki, mozecie cos napisac o jakości z firm f&f lub early days???
bo z tych własnie chce kupic 3paki
w sumie to najbardziej bym chciała takie pajacyki bez stópek, ale nie wiem czy są takie, a na allegro nie moge takich znaleść :baffled:

Doris : - ) - do tej czapki z H&M coś jeszcze jest do kompletu - napewno rękawiczki ale może i szalik. :tak: No i w samym H&M chyba taniej, zobacz na stronie. A ładną brązową czapę podobnego typu właśnie z Smyku kupiłam. Spodenki fajne :happy:
mama MATIEGO - myśmy postawiły na szarości, szare brązy, brązy, krem, biały i błękit z dodatków a i turkusowy komin do takiejż kurtki :tak:- nie liczę rzeczy z "odzysku" - kurtka typu kożuszek bardzo jasny brąz - w chwili kupna miała być dla Młodej leżącej :laugh2: - grubsza płaszczykowata ciemny fiolet, szarobrązowe ocieplane spodnie, kombinezon 2-częściowy szaro-biały, buty cieńsze szare, grubsze brązowe z detalami szarymi no i kaloszki granatowe z szarym paskiem oraz płaszczyk przeciwdeszczony na polarze granatowy z białym. Prawie wszystko ze wszystkim da się zestawić.
Co do pajacyków bez stópek są tylko nie wiem czy tej firmy np. Kappahl napewno i może H&M czy w przyszłotygodniowym Tchibo powyżej jakiegoś rozmiary ale b. drogie :baffled:F&F to kolecja z Tesco, raczej szeroka niż wąska, Early Days wydaje mi się dobrej jakościowo, bo w lumpkach często spotykam ich niezeszmacone rzeczy - gł. poluję na legginsy w szczególności do wycierania się po domu - a zużycie duże :eek:

Ostatnia edycja:
MamaMatiego, pytalas o kombinezony ponoc rewelacyjne sa te z tchibo ale tez dyzo dobrego slyszalam o odziezy dzieciecej z lidla a tam jutro maja byc kombinezony i to tanie. moze chocby jako ten drugi kupic? ja juz nie moge na kolejny sobie pozwolic, juz z szafu mi sie kombinezony wylewaja, ale moze ktoras z Was skorzysta.

reklama
Doris forever ma racje do tej czapeczki są jeszcze rekawiczki do kompletu

Aestima
u mnie w poblizu lidla brak, wiec lipa...
a my tylko 1 kombinezon bedziemy miec i napewno wystarczy
forever własnie ogladam z h&m piżamki bez stópek za 2szt 60-70zł :szok:
m a s a k r a

Do góry