reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
a mi sie bardzo ta pierwsza podoba, pod warunkiem ze byłby to ładny brąz, ale jesli forever pisze ze na żywo widziała i brunatna to
Aestima no wiem ze ceny szok
a my mamy na teraz dwa komplety czapka, szalik, rękawiczki - jeden komplet kremowy a drugi błekit
i na zime tez dwa komplety - błekitno-biało-szary z h&m i pomarańczowy, ale brak kombinezonu jeszcze, pochwalcie sie jakie macie, moze mnie cos natchnie...
Aestima no wiem ze ceny szok
a my mamy na teraz dwa komplety czapka, szalik, rękawiczki - jeden komplet kremowy a drugi błekit
i na zime tez dwa komplety - błekitno-biało-szary z h&m i pomarańczowy, ale brak kombinezonu jeszcze, pochwalcie sie jakie macie, moze mnie cos natchnie...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Forever...nie wiem jaki rozmiar czapki,zawsze mierzę na glowie Julii i nie zaglądałam w metkę szczerze powiem.Co do spodni, to takich "kurtkowych" nie kupowałam, bo na naprawdę chłodne dni Julia ma dwa ciepłe zimowe kombinezony.
Ale kupiliśmy takie sztruksowe też w Smyku i są lekko ocieplane. Do kurtki też pasują. Spodnie dziewczęce, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Mama M...ta pierwsza super i chyba się na nią zdecyduję
Aestima...kurtka kosztowała 99zł ale od środy chyba wyprzedaże odzieży zimowej w Smyku więc pewnie będzie tańsza.A na te szafingi to gdzie Ty chodzisz??
Ale kupiliśmy takie sztruksowe też w Smyku i są lekko ocieplane. Do kurtki też pasują. Spodnie dziewczęce, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Mama M...ta pierwsza super i chyba się na nią zdecyduję
Aestima...kurtka kosztowała 99zł ale od środy chyba wyprzedaże odzieży zimowej w Smyku więc pewnie będzie tańsza.A na te szafingi to gdzie Ty chodzisz??
Ostatnia edycja:
mama MATIEGO
Aestima ty chyba kiedys poszukiwałas takiej misiowej czapy (jaka kupiła chyba mrsmoon dla swojej Mai), wiec prosze, tylko cenaaaa...
H&M CZAPKA USZKA MIŚ POLAR ECRU__86 (2711316795) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
edit
a tu masz w cenie przystepnej
http://allegro.pl/czapka-uszka-mis-hm-86-nowa-i2707704662.html
Ostatnia edycja:
Aestima
Fanka BB :)
MamaMatiego, mamy misiowa z hm ale wydanie meskie. za jalies 10 zl jeszcze szaliki tylko jakies wypasione by sie przydaly a tak to wsio mamy. nawet na szafingu dorwalam rekawice z h&m az po lokcie naciagane, ortalionowe. jeszcze mysle nad drugimi butami , sniegowcami typowymi. Doris w zg od dawna sa a w bdg sama zorganizowalam.
mama MATIEGO
dziewczyny a ja musze kupić Matiemu do spania pajacyki, mozecie cos napisac o jakości z firm f&f lub early days???
bo z tych własnie chce kupic 3paki
w sumie to najbardziej bym chciała takie pajacyki bez stópek, ale nie wiem czy są takie, a na allegro nie moge takich znaleść
bo z tych własnie chce kupic 3paki
w sumie to najbardziej bym chciała takie pajacyki bez stópek, ale nie wiem czy są takie, a na allegro nie moge takich znaleść
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Doris : - ) - do tej czapki z H&M coś jeszcze jest do kompletu - napewno rękawiczki ale może i szalik. No i w samym H&M chyba taniej, zobacz na stronie. A ładną brązową czapę podobnego typu właśnie z Smyku kupiłam. Spodenki fajne
mama MATIEGO - myśmy postawiły na szarości, szare brązy, brązy, krem, biały i błękit z dodatków a i turkusowy komin do takiejż kurtki - nie liczę rzeczy z "odzysku" - kurtka typu kożuszek bardzo jasny brąz - w chwili kupna miała być dla Młodej leżącej - grubsza płaszczykowata ciemny fiolet, szarobrązowe ocieplane spodnie, kombinezon 2-częściowy szaro-biały, buty cieńsze szare, grubsze brązowe z detalami szarymi no i kaloszki granatowe z szarym paskiem oraz płaszczyk przeciwdeszczony na polarze granatowy z białym. Prawie wszystko ze wszystkim da się zestawić.
Co do pajacyków bez stópek są tylko nie wiem czy tej firmy np. Kappahl napewno i może H&M czy w przyszłotygodniowym Tchibo powyżej jakiegoś rozmiary ale b. drogie F&F to kolecja z Tesco, raczej szeroka niż wąska, Early Days wydaje mi się dobrej jakościowo, bo w lumpkach często spotykam ich niezeszmacone rzeczy - gł. poluję na legginsy w szczególności do wycierania się po domu - a zużycie duże
mama MATIEGO - myśmy postawiły na szarości, szare brązy, brązy, krem, biały i błękit z dodatków a i turkusowy komin do takiejż kurtki - nie liczę rzeczy z "odzysku" - kurtka typu kożuszek bardzo jasny brąz - w chwili kupna miała być dla Młodej leżącej - grubsza płaszczykowata ciemny fiolet, szarobrązowe ocieplane spodnie, kombinezon 2-częściowy szaro-biały, buty cieńsze szare, grubsze brązowe z detalami szarymi no i kaloszki granatowe z szarym paskiem oraz płaszczyk przeciwdeszczony na polarze granatowy z białym. Prawie wszystko ze wszystkim da się zestawić.
Co do pajacyków bez stópek są tylko nie wiem czy tej firmy np. Kappahl napewno i może H&M czy w przyszłotygodniowym Tchibo powyżej jakiegoś rozmiary ale b. drogie F&F to kolecja z Tesco, raczej szeroka niż wąska, Early Days wydaje mi się dobrej jakościowo, bo w lumpkach często spotykam ich niezeszmacone rzeczy - gł. poluję na legginsy w szczególności do wycierania się po domu - a zużycie duże
Ostatnia edycja:
Aestima
Fanka BB :)
MamaMatiego, pytalas o kombinezony ponoc rewelacyjne sa te z tchibo ale tez dyzo dobrego slyszalam o odziezy dzieciecej z lidla a tam jutro maja byc kombinezony i to tanie. moze chocby jako ten drugi kupic? ja juz nie moge na kolejny sobie pozwolic, juz z szafu mi sie kombinezony wylewaja, ale moze ktoras z Was skorzysta.
reklama
mama MATIEGO
Doris forever ma racje do tej czapeczki są jeszcze rekawiczki do kompletu
Aestima u mnie w poblizu lidla brak, wiec lipa...
a my tylko 1 kombinezon bedziemy miec i napewno wystarczy
forever własnie ogladam z h&m piżamki bez stópek za 2szt 60-70zł
m a s a k r a
Aestima u mnie w poblizu lidla brak, wiec lipa...
a my tylko 1 kombinezon bedziemy miec i napewno wystarczy
forever własnie ogladam z h&m piżamki bez stópek za 2szt 60-70zł
m a s a k r a
Podziel się: