reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Kasia, to musze do tesco ruszyc. nasze kredki juz mocno zdewastowane. w smyku za 24 zl kupilam eko farbki do malowania palcami i bhly juz w uzyciu 3 razy. nad ciastolina mysle. teraz hitem sa ksiazeczki z naklejkami alademia dwulatka itp. rozwiazuje sam wszystkie zadania, przykleja naklejki w odpowiiednie mijsca. polecam opowiesci z tinga tinga- REWELA! kupilam tez malowanke wodna- jutro sprobujemy. ja dzis po mega zakupach (szafing) zimowych, Miesio ma juz wszystko a nawet o wiele za duzo np trzeci kombinezon, ale boski i sie nie opanowalam... buty kupilismy kilka dni tdmu z obexa. skorzane za 185 byly ale sprzedala nam po cenue hurtowej 135- tak ja Michal zbajerowal:) warto puscic faceta na zakupy;))

reklama
heh forever trochę Cię rozumiem, przy flamastrach rzeczywiście robi mi się słabo momentami, ale dzielnie ze sobą walczę, bo mały to uwielbia! a co do cen... oj to bym skoczyła w Anglii na konkretne zakupy... tu po prostu kupuję czasem mocno średnie rzeczy bo po prostu musimy ciąć koszty, a tam wiem, że miałabym piękne i jakościowo świetne rzeczy za te pieniądze... ale cóż loty kosztuję niestety :p

Aestima do tesco to się śpiesz, u nas już wszystko mocno przebrane niestety, no ale tego to nigdy nie wiesz ;) dzięki za pomysł z naklejkami, zacznę się rozglądać :) no i gratuluję okazyjnego zakupu butków :)

Kasiawilde - mi się czasami robi słabo na wyczyny Młodej bez flamastrów mimo, że mam zmywalne ściany :sorry::zawstydzona/y:
Zakupowo to wydaje mi się, że jesienno - zimowo Krysia obkupiona, staram się leczyć z syndromu 30 par spodni, ale jak coś jest fajne i niedrogo to się zazwyczaj łamię :sorry::eek: Teraz myślę, że musimy w szelki zainwestować do tych spodni :laugh2:

haha forever znam to uczucie 'szkoda nie kupić', mnie pusty portfel tylko potrafi z tego wyleczyć :) u nas jesiennie i zimowo też już prawie... szukam tylko jakiejś kamizeleczki rozpinanej na poranne chłody, takiej po domu... no i kozaczki/śniegowce za bezcen by się przydały! Ty musisz inwestować w szelki... nam by sie przydały jakieś przedłużacze do kurtek :p to moje niewymiarowe dziecię, jak rękawek jest ok to chodzi z brzuchem na wierzchu :szok:

Kasiawilde - a mnie to że nie ogarniam :no: Ale szaleństwo zazwyczaj w drobniejszej garderobie - z tymi 30 parami spodni to chyba przesadziłam, napisałam "chyba" bo może dżinsy, legginsy, cieńsze, krótkie - ale Młoda niewymiarowa więc nie wiadomo ile w których pochodzi :eek: Z tą długością to faktycznie niefajnie, problem za szerokich spodni to przy tym pikuś:tak:, jeszcze dziewczynce to można płaszczyk nabyć, który zamiast do kolan będzie do pół uda i jakoś obleci, ale dla chłopca... Ja bym się zasadzała mocno na Allegro najpierw wywiadując się jakie firmy by wchodziły w grę.

Dziewczyny
Szukam dla Julii czapki na zimę, najlepiej w kolorze brązowo różowym, lub jakiejś jasnej z brązem. całej rożowej nie chcę, bo ma takich bladoróżowych kilka. Kupiłam jej kurtkę dwustronna w smyku, z jednej strony jest brązowa a z drugiej rożowa w brązowe kropki http://www.smyk.com/kurtka-dziewczeca-rozmiar-86,p1051510809,ubranka-dla-dzieci-p . jak jakaś czapka w tych kolorach rzuci Wam się w oczy to dajcie znać. Musioczywiście być wiązana, bo inne Julia ściaga w 5 sekund

Faktycznie, w Smyku "do kompletu" całe różowe są i całe brązowe. Doris : - ) - a jaki rozmiar ?
Odnośnie wiązania to takowych mamy mało, ew. na zimę - po prostu walczę z Młodą regularnie o to, nie mówiąc już o wielu razach poszukiwania czapek :baffled: Już wiem, że może w aucie i jak jesteśmy w pomieszczeniu w szczególności w domu. Na tekst "czapka zostaje" jest kwęk lub grymas, ale zostaje :happy: Jakoś bardziej mi się niewiązane podobają, oczywiście poza z wiadomych względów zimą.

Ostatnia edycja:
Ta z H&M to jest bardziej brunatna - widziałam na żywo - te niewiązane szczególnie kropkowa super by pasowała :tak:Bo kurteczkę ze Smyka też znam. Doris :-) - a spodenki były do niej, ocieplane mam na myśli.

reklama
Doris, swietba kurteczka, jaka cena? czapke kupilabym cala w brazie. Mama Mayiego czapy fajne ale te ceny ! ja mam 5 zimoeych czapek z h&m i dwie wiosna na wyprZedarzy upolowalam, po 5 zeta kazda, trzecia tydzien temu nie wiem czemu przeceniona na 10 z 49, kolejna za24,90 ale cudo warte grzechu i osyatnia dzisiaj na szafingu 10 zl rekawicami:) w norweskie wzory. a i jeszcze czapka mis chyba z all za 10 zl takze polecam polowanie:) Co do kredek- my mamy wielka radoche i szkod poki co brak ale czyscioszkom te nakleki polecam i serie tinga-tinga. ja sie nie stresuje bo zawsze puche farby w pogotowiu mam jakby co, ale rysujemy razem wiec mam poczynania mojego szoguna pod kontrola;)

Do góry