reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
asinka zarabiste czarne ogrodniczki, te czerowne wstawki - no czad:tak: i te spodnie na szelkach mi się podobają:tak:
dokładnie to samo chciałam napisać:tak:
forever fajna ta chustka kropeczkowa!

zastanawiam się nad tą czapą, ale musiałabym chyba wszystkie wersje kol. kupić, bo Leo ma kilka kurtek na zimę (khaki z beżem i pomarańczem, drugą szarą z beżem, no i po Nince taką uniseks błękitną):eek:a to juz przesada jednak... Kocham Czapki! raster PILOTKA osiołek HIT 50-52 (2670640527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a gdyby ta była nie czarna, a grafitowa, to bym chyba kupiła (uwielbiam te miśkowe czapy ciepłe)
*H&M* __ CZAPKA PILOTKA __ czarna __ 92/104 (2643020455) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
do 2 będzie ok, ale do zimowego kombinezonu (khaki z pomarańczą) już nie... jeszcze się rozejrzę za zimowymi, a tymczasem muszę pilnie kupić jakąś na teraz!!! jakby coś Wam wpadło w oko fajnego - najlepiej w granacie (lub granat-beż) to dajcie cynka:tak:

ta czapa zimowa ekstra, ale ta cena:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2642882780&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=44

podoba mi się też ten kaszkiet, tylko nie wiem czy się opłaca na tych parę tygodni za 30 zł z przesyłką... z kolei w sklepach nic mi się nie widzi, bo aplikacja goni aplikację, a najlepiej jak są 2 lub więcej na jednej czapie:/
sztruksowa czapka z daszkiem kaszkiet sztruks 52 (2639998554) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
andariel no ta czapka project 68 Sterntaler fajna tylko rzeczywiscie cena z kosmosu :no:
ja na teraz kupiłam Matiemu polarkowe, bez szału jakies i tanie ale przynajmniej ciepłe bedzie miał i do tego bandamki polarkowe

[h=1][/h]

Ta firma - S. - jest wyjątkowo droga :-(
A ja odebrałam bandamki z Allegro i dukupiłam jeszcze jedną taką jak ma niebiesko - beżową tylko zamiast niebieskiego zieleń w szary wpadająca i w tym samym sklepie kapciuszki/sandałki szmaciane, jasnozielone w białe kropki z kwiatkiem, słodkie:-p
W innym wkładki skórzane profilowane rozmiar od 18 do 20 i kalosze obczaiłam. Z dzieciowych zakupów to tyle.

reklama
ja nabyłam kolejne spodnie i licytuję 2 kolejne pary... czemu tu nie ma tej minki z waleniem się młotkiem po głowie:confused::-D

a, mam do sprzedania fajne, cieplutkie, czekoladowe spodnie zamszowe z next rozm. 80- na miesia wypadły dobre wiosną/ latem i nie były noszone- kilka razy wczesną wiosną, ale były mu za duże więc odpuściłam sobie. 10 zł + 5 zl przesyłka- jak ktoś zainteresowany i nosi ten rozmiar, to wstawię fotki:)

Do góry