reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
andariel za taka cene 6 sztuk to tylko kupowac, a okazały sie w super stanie
Aestima czerwony sweterek super :-)
no to nieźle ma Mieszko ciuszków, jak jeszcze twoi rodzice mu kupili

*Mama M, ja też kocham koszule:) Ostatnio dostaliśmy od niani po jej synku cudną z h&m, taką męską, lubię takie. NIektóre mam już pokupowane na za 2 lata ale właśnie takie tanie były, że szkoda nie brać. A co do ilości ubranek- Mieszko od urodzenia nie wynasza tego co ma, ale jakoś nie uczę się na błędach :sorry2::-D co tam, potem posprzedaję;-)

forever widziałam tą księżeczkę, czy Krysia juz ją przeglądała? Jestem ciekawa Jej reakcji, bo książeczka a dokładnie rysunki są troche 'inne':-)

Mamo Matiego to będziesz mieć eleganta Mateuszka :-) śliczne te koszule :-)
Forever zaciekawiłaś mnie z tymi ksiązkami, Mateusz dostał wczoraj 3 nowe o takie:
Zwierzęta i ich dzieci. Pierwsze zdania - Opracowanie zbiorowe - Książki dla dzieci - Smyk.com
Książki, gry, zabawki edukacyjne dla dzieci - Onet.pl Blog
Sbm poznaję świat pierwsze zdania
i jest nimi zachwycony :-)

a ja mam pytanie czy możecie polecić jakieś zabawki - zwierzaki, mogą być plastikowe, drewniane np. koń, pies, itp.
Mati dostał też wczoraj traktor z przyczepką i na niej krowa i właśnie krową jest zachwycony :-)

kati ja ostatnio kupiłam worek zwierzaków (koń, pies, krowa, osioł, kura, kogut, kaczka itp) takie typowe, z gumoplastiku, nie wiem co to. Nie są jakieś niesamowite ale spoko. Worek ksoztował 22zł, niestety nie pamiętam firmy. Ale mogę sprawdzić jak będę przechodziła w okolicy tego sklepu.

mama MATIEGO - wnętrze można podejrzeć - jest zakładka przy prezentacji książeczki
Martadelka - ja jeszcze Młodej nie pokazywałam, może dziś opiekunka bo leży na wierzchu
Kati83 - wiem, że Ikea ma owoce i warzywa z materiału ale może i zwierzaki - nie pamiętam, ze 2 tyg. kupiłam dwa koniki za kilka złotych bo ceny figurek zwierząt w Smyku masakrtczne, więcej niż cały worek Traschki :szok:

reklama
Do góry