reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
no własnie teraz w opisie aukcji doczytałam, wiec przepraszam za pomyłke z misiem :-)
jak widac mimo ze po ochronie srodowiska jestem to zwierzat nie potrafie rozpoznawac...
jak widac mimo ze po ochronie srodowiska jestem to zwierzat nie potrafie rozpoznawac...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ogrodniczki czad jak dla mnie - za podszewkę
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Aestima ogrodniczki cudne :-)
A znacie taką stronę: Szafka.pl - szafa każdej mamy – wszystko dla dzieci ?? Często tam kupuję...
A znacie taką stronę: Szafka.pl - szafa każdej mamy – wszystko dla dzieci ?? Często tam kupuję...
traschka
Mama Marysi
kati takie zakupy za 12 zł?? szok!!!
dziewczyny, mamusie chłopaków Może macie jakieś fajne ciuszki do sprzedania, te mniejsze rozmiary? 62-68? Muszę powoli zacząć coś kompletować, bo nie mam jeszcze nic sporo ubranek po Marysi bedzie OK, takie uniseksy, ale jednak chłopak to chłopak Ja jestem dość wybredna ale jeśli macie jakieś fajne rzeczy które chciałybyście opchnąć to może wkleicie zdjęcia do wątku "sprzedam..."?
dziewczyny, mamusie chłopaków Może macie jakieś fajne ciuszki do sprzedania, te mniejsze rozmiary? 62-68? Muszę powoli zacząć coś kompletować, bo nie mam jeszcze nic sporo ubranek po Marysi bedzie OK, takie uniseksy, ale jednak chłopak to chłopak Ja jestem dość wybredna ale jeśli macie jakieś fajne rzeczy które chciałybyście opchnąć to może wkleicie zdjęcia do wątku "sprzedam..."?
Trasiu ja wiekszosć ciuszków dałam koleżance dla jej Aleksandra który urodził się 26 maja br wiec podobnie co Mati, kilka reklamówek mam u mamy tych lepszych ciuszków. Mogę zobaczyć czy coś chciałabym sprzedać, ale nie wiem czy ci w gust wejdę
traschka
Mama Marysi
kati a może uda nam się spotkać i wtedy mogłabym pooglądać ew to, co chciałabyś sprzedać? Z robieniem zdjęć jest trochę kłopotu, no i wysyłka odpada
reklama
Podziel się: