reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
mamoM kiedys też bym ci napisała, że nie kupiłabym, ale ostatnio też się wahałam. Znacznie łatwiej kupić porządne buty w Warszawie niż w Bielsku, niw mówiąc o Łowiczu. Mierzyłam ostatnio sporo butów i moje spostrzeżenie jest takie, że kupiłabym tylko sznurowane. One się łądnie dopasowują do nogi, u nas takie na rzepy prawie żadne nie były dobre. Sznurowane wszystkie. Jeżeli znam firmę, inni piszą że butki są mięciutkie to spróbowałabym. Nie kupiłabym czegoś zupełnie nieznanego.

mamo Matiego - ja bym kupiła; raz, że jest długość wkładki podana, a dwa, że w razie wątpliwości możesz wziąć ciut większe, żeby na grubą skarpetę wkładać, albo ewentualnie mieć na wiosnę;
ja czasem tez kupowałam obuwie przez internet, nie demonizowałabym tak tego;-)zwłaszcza, że nie bardzo masz inne opcje w sumie;

U mnie zależy jakie buty i za ile. Jeśli szmaciaki całoroczne za kilkanaście złotych to tak. Coś poważniejszego to w wersji znajdujemy w sklepie stacjonarnym i szukamy taniej w internecie. :happy:

mamoM ja przyłączam się do zdania Trasi, u mnie zakup porządnych butków to wycieczka z młodym około 50km w jedną stronę i po prostu mi go szkoda :/ więc ja ryzykuję przez net, odrysowuję stópkę, mierzę, sprawdzam dł. wkładki, zamawiam ciut większe.. na dodatek mój Kubi ma bardzo wysokie podbicie, więc przeglądam opinie i mniej więcej wiem jakich firm wybierać... na razie zaryzykowałam z sandałkami, kaloszkami i trzewikami jesiennymi i nie dość, że kupiłam je dużo taniej niż stacjonarnie to jestem bardzo zadowolona :) zaryzykowałabym!

Dzieki bardzo za wasze opinie, jednak kupię bo ja nie mam za duzego wyboru, w łowiczu jest tylko ccc w którym nie ma nic z tego typu, w skiern jest ccc i deichman ale juz w ofercie widziałam ze nie maja nic w tym stylu, a dalej jezdzic nie bede (chyba wchodziła by w rachube tylko łódź, dalej to juz wawa) bo to tylko zmeczenie Matiego i wiecej drogi niz zakupów...
Dziś jeszcze dokładnie mierze stópkę Matiśka i kupuje, ale chyba jednak na rzepy...

W Deichmanie jest kilka modeli Elefantena fajnych w granacie ale wiązanych i kosztują ponad 100 zł, ale polecam tą markę.
My po przymiarkach odzieży wierzchniej - no i dobrze, że jeszcze coś dokupiłam bo by była tragedia - prawie we wszystkim się Młoda topi :baffled:

forever no moze i w deichmanie by sie cos wybrało tylko nie wiem cy konkretnie w skierkach by było do kupienia, bo jak na wiosne wybrałam buty (nawek kilka róznych modeli było fajnych) dla Matiego własnie na stronie deichmana i pojechalismy do skierek to okazało sie ze tylko jeden wzór był :baffled:
to mały sklep deichmana i pewnie dlatego, takze taki urok małych miasteczek :no:

reklama
no i korzystajac z cen hurtowych za 10 zł mam nowe paputki po domku dla Benia '

pd_02_niebieskie.jpeg

Do góry