reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

dziewczyny to jest taki lumpek co ma normalne ceny w tygodniu, w piątki po pół ceny a w soboty po 1 zł za każdą rzecz a kurtki po 5 zł, ludzi fuul tylko ze rzeczy już przebrane troche, a jaką katane z Georga kupiłam zajebiaszczą :-) piorą sie właśnie jak jutro wyschną to zdjatka wam porobie
Asinka były fajne spodnie ciążowe jeansy może i na ciebie były by dobre, kurcze nie pomyślałam, musiałabym wymiary znać twoje w biodrach i dł może w przyszłym tyg jeszcze pojade to bym zobaczyła, ale nie wiem czy w piątek sie nie wybiore za pół ceny - to i tak by sie opłaciło. I popatrze/ policze ile ma Mati spodni jak dużo ich wyjdzie to ci sprzedam po tej 1 zł :-)

reklama
dzisiaj akurat nie było w czym za bardzo wybierać ale zazwyczaj mają dużo rzeczy i ogrodniczki też. Dziś np dużo było dla dziewczynek tak 3-6 m-cy i 6-9 m-cy a jakie śliczne, normalnie mi sie zachce:zawstydzona/y:

asinka super gacie!

kati, martadelka zazdroszczę tych lumpków! U mnie kiedys były takie dwa super, kupowałam tam jeszcze w ciąży z Marysią. Rzeczy po 2, 3 zł i naprawdę super. A teraz mozna tam kupić wszystko za ponad 10zł, wiele po 20 a rzeczy duzo gorsze! Sprane i brzydkie.

katamisz na Oławskiej w zeszły czwartek odkryłam lupmka na Oławskiej więc nie masz daleko, zaraz koło Vity:-) w środy jest po 5zł, w czw po 3zł, w pt nowy towar - ceny normalne (nie wiem jakie, bo byłam dopiero pierwszy raz)

martadelka znam tego lumpka to ostatnimi czasy mój faworyt :-)Ostatni raz byłam w piątek ale akurat 100% było:tak:Kupiłam kombinezon zimowy dla Gracki bardzo ładny ale jak się okazało w domu...duży:-(Może odsprzedam zobaczę.Co do Emilkowych dolegliwości to super ,że dzisiaj już lepiej&&&& żeby tak pozostało:*

Uciekam już spać wpadłam tylko na chwilkę ale nie mam sił głowa mi coś pęka:-(

Dobranoc

W Wawie nie ma takich cen :-(
A ja byłam w outlecie no i w odpowiednim czasie Młoda będzie robiła konkurencje Miesiowi kaloszkami Cocodrillo. :happy2: Kupiłam też 4 pary rajstop gładkich lub z niewielkim, stonowanym wzorem po 4,50 każde.

reklama
dziewczyny kupiłybyście butki dla dziecka przez allegro????

ja juz jestem tak zdesperowana bo u nas w sklepie ccc ani innych nic nie ma co bym mogła kupic, bo chce takie typowe trzewiki troche wyższe za kostke, a w ccc wszystko niskie, albo typowe kozaczki juz...

takie chce kupic bo bardzo mi sie podobaja
Trzewiki skórzane SUNWAY grana 1654 profilowane 23 (2621952545) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale boje sie ze okaze sie ze rozmiar bedzie nie ten , potem odsyłanie, znowu wymiana :baffled:
sama juz nie wiem

Do góry