reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

polecam lenor sensitive ładnie pachnie i jak na razie Hania się przytula do chusty w nim wypranej i nic się nie dzieje

reklama
ja polecam zabawki lamaze- my mamy zawieszkę pandę i mały uwielbia się na nią gapić (pewnie dlatego że czarno- biała). Jest naprawdę super wykonana.

polecam też chusteczki z rossmana- dotychczas używaliśmy dzidziusia, ale te rossmanowskie tez ok i wyciąga się tylko jedna naraz a nie kilka;))

odradzam leżaczek fisher price- u nas o wiele lepiej sprawdza się ten z bright starts.

ja polecam zabawki lamaze- my mamy zawieszkę pandę i mały uwielbia się na nią gapić (pewnie dlatego że czarno- biała). Jest naprawdę super wykonana.

Właśnie takie czarno-białe poleciła mi rehabilitantka Korneli, ale u nas w sklepach nigdzie nie ma:no:. Więc dzięki Aestima za nazwę, już znalazłam sklep tej firmy w internecie i zamówiłam kilka zabawek.

My kupiliśmy małej taką huśtawkę FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK BUJACZEK 3w1 R2482 (1712550799) - Aukcje internetowe Allegro, jest super.

My też mamy ten leżaczek.. Dzięki niemu i ja mam chwilę spokoju :-) Weronika go uwielbia.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Leżaczek-bujaczek! BCM! OKAZJA! (1726555705) - Aukcje internetowe Allegro

my mamy cos takiego tylko w innych kolorystykach pozyczone od kolezanki i tez jestem zadowolona ;-)
Tylko brakuje mi w nim jakis dodatkow zabawkowych, ale mam dopinanego pałaka z zabawkami i dopinac bede go...

ale marzyl mi sie taaaaaki ;-)

FISHER PRICE Lezaczek Automatyczna Kołyska -30% (1713266824) - Aukcje internetowe Allegro
lub
BRIGHT STARTS ---- LEŻACZEK HIPOPOTAM + GRATIS! (1723594003) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Nie wiem czy w dobrym wątku ;)
Dziewczyny możecie polecić jakiś dobry i skuteczny balsam ujędrniający? Coś co mój brzuch doprowadzi do jako takiego stanu ;)

Do góry