reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
ja kupiłam Mai ustnik niekapek do butelek aventu bo nic nie zdawało egzaminu: niekapek lovi z ustnikiem praktycznie wcale nie przepuszczał płynów, lovi 360 to była świetna zabawa dla Mai, kubeczki - zalewała się, łyżeczką trwało strasznie długo i wymagało całej operacji (posadź w krzesełku, przypnij, załóż śliniak) i też kapało po brodzie. Dopiero ten ustnik to strzał w 10, do tego stopnia że do tej pory jak nie piła prawie wcale tak teraz pół butli potrafi wciągnąć na raz :) nie kapie a z łatwością przepuszcza wodę. Muszę tylko rączki dokupić do butelek i mamy temat picia z głowy póki co :)

Madzioolka,czy o taki ustnik Ci chodziło? Bo moja nie umie pić z butelki, i zastanawiam się co teraz.
Philips Avent Magiczny Ustnik Niekapek Miękki 6M+ Scf146/02 - Ceneo.pl

Aha, i jeszcze jedno. Kupiłam wczoraj wreszcie spacerówkę, bo długotygodniowych rozważaniach ciesze sie ze mamy to za soba. Ostatecznie stanęło na wózku Inglesina Trip. Cena 710 zl w sklepie. Jak narazie wygląda super i prowadzi się rewelacyjnie, jezdzilismy tylko w domu ale wszyscy jestesmy zadowoleni, I mala i jej starszy brat tez. Jakosc super, cena moglaby byc nizsza, ale cos za cos.
Rozważalismy Maclarena xlr, ale na zywo jest on strasznie duzy i wogole ciezki, taki masywny, inglesina znacznie bardziej spelniala nasze kryteria. I wogole Maclaren w tym samym sklepie kosztowal 1440 zl wiec inglesina polowe mniej.
Napisze jak juz ja wyprobujemy a nie wiem kiedy to nastapi, bo pogody do bani.
Tu znajdziecie opis wozka,
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: TRIP wózek spacerowy 2012
my kupilsmy kolor jakby ciemny fiolet, z dodatkami bezowymi (Martillo,). Fajne w tym wozku jest to ze ma taka naciagana duza bude, wiec nie musze szukac juz parasolek. I powiem Wam że na zywo wyglda znaaaacznie lepiej niż na zdjeciach. Ma w zestawie palak, folie, i okrycie na nozki.

fikusowo - ja też stoję przed wyborem spacerówki i też rozważałam Inglesina Trip, nie widziałam go na żywo ale w opiniach piszą że jest wąski a moja Madzia do drobnych nie należy, czy faktycznie oparcie jest wąskie? ja zastanawiam się nad Peg Perego Pliko P3.

fikusowo - ja też stoję przed wyborem spacerówki i też rozważałam Inglesina Trip, nie widziałam go na żywo ale w opiniach piszą że jest wąski a moja Madzia do drobnych nie należy, czy faktycznie oparcie jest wąskie? ja zastanawiam się nad Peg Perego Pliko P3.

Hmmm, jak narazie mamy go krótko ale czy jest waski to chyba raczej nie. Miesci sie z nim bez problemu moj prawie 2,5 letni synek. Ma 30 cm szerokosci jakos. Mnie wydaje sie ok, ale to pewnie zlezy od dziecka. nie mniej jednak jestem adowolona. Narazie...hehe

reklama
co do picia to moja mała pije z kubka kapka z tt i jestem z niego bardzo zadowolona:-)
myślicie, że to czas, żeby przejść na niekapka?

Do góry