reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
W temacie chodzików/pchaczy to co do tego drugiego to mamy jakiś w spadku fp a odnośnie tego pierwszego to jeśli się Młodej spodoba to zapewne odkupię od którejś z Was - Wasze Maleństwo urośnie a dla mojego będzie akurat :-D

Misia ja właśnie taką żyrafę mam :-) Mati za nią biega, kupiłam nową na licytacji z przesyłką za 35 zł :-)udało mi sie a na kup teraz ten gość ją miał za 40 zł
Aestima taki wózek u nas sie nazywa drabiniok i Mati go ma u moich rodziców - mój tato wyremontował go po nas, czyli po moim bracie i po mnie :-) rewelacja teraz sie Mateusz w nim wozi :-)
Mati dostanie na zajączka od moich rodziców taką taczkę z wadera bo ma ją jego starszy kuzyn i mały nią szaleje po placu:
Wader Taczka do piasku 74700 - wysyłka kurier (2238643465) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
?
a ja mam pytanie kiedy zamierzacie kupić fotelik na rower i jaki?

kati
My mamy zwykły rowerowy na tył po Ameli, teraz dla Ameli chyba na wiosne kupie wiekszy, no i kask, Oli ma kask po Ameli, ale nie wiem czy za duzy nie bedzie.

Ostatnia edycja:
Chcę kupić Młodej bidon ze słomką - coś z niekapka picie nie idzie :no: a czas się odpępić od butli ze smokiem a Doidy raczej stacjonarny - myślę o Nuku, słomka chowana bezpiecznie, łatwy w trzymaniu ale bez uszu, raczej rozwojowy czyli większy, pasek do noszenia mile widziany, BPA i inne literki.

ja kupiłam Mai ustnik niekapek do butelek aventu bo nic nie zdawało egzaminu: niekapek lovi z ustnikiem praktycznie wcale nie przepuszczał płynów, lovi 360 to była świetna zabawa dla Mai, kubeczki - zalewała się, łyżeczką trwało strasznie długo i wymagało całej operacji (posadź w krzesełku, przypnij, załóż śliniak) i też kapało po brodzie. Dopiero ten ustnik to strzał w 10, do tego stopnia że do tej pory jak nie piła prawie wcale tak teraz pół butli potrafi wciągnąć na raz :) nie kapie a z łatwością przepuszcza wodę. Muszę tylko rączki dokupić do butelek i mamy temat picia z głowy póki co :)

reklama
Do góry