reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

my tez mamy z fishera lewka - i benio uwielbia na nim jezdzic i odpycha sie juz nozkami,.. a jak chce zejsc to sie zsuwa dupka na ziemie do tyłu :tak: za kilka tygodni bedzie jako pchacz :)

reklama
zołza świetna ta kurteczka!:-)
co do ubierania: ja zakładam body z długim, bluzeczkę i na to kurtkę z cieńkim polarkiem, jak jest wietrznie to na to kamizelkę. Emilka miała tylko raz katarek, staram się ją 'mądrze' ubierać, choć pewnie część zWas uzna, że może za grubo jest ubrana...

co do zakupów, dziewczyny czym teraz bawią się Wasze dzieciaczki? moja jest teraz na etapie: książeczki, książeczki i jeszcze raz książeczki:-) lubi też zegar z kukułką z fp i wkładać i wykładać zabawki np z wiekszego pudła:-)
a kupiłam jej taką fajna pufke (mała) biedronkę z biedronki:-D teraz służy do przechowywania małych zabawek a potem będzie mogła na niej siedzieć (chyba hihi) za 11,99zł jeszcze chyba są dostępne w biedronce

A mi te moover ale też cena poraża. Dlatego ja sobie upolowałam używany- w stanie idealnym:) Babka mi napisała, że praktycznie ze 2 razy dziecko używało:)) Bo niektóre nie lubia- mała mojej koleżanki zupełnie nie chce tym się bawić.

reklama
Jeju jakie sliczne te jeżdziki/pchacze drewniane, nie przewidywałam dla Mai takiego "ustrojstwa" ale tak kusicie że pewnie ulegnę :)

Dziewuszki czy ja dobrze rozumiem że u Was na swięta wielkanonce tobi się prezenty? to jakies regionalne zwyczaje czy wasze rodzinne? bo u mnie nie ma takiej tardycji i ciekawa jestem :)

Do góry