reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Aestima - uspokój się kobito, oddychaj spokojnie - uważam, ze dobrze zrobiłaś:-D tak naprawdę jak się człek naczyta opinii o przeróżnych modelach to wcale potem mądrzejszy nie jest... bo wiesz, coś w tym jest, ze ile ludków, tyle opinii:tak: koochi to cosatto, a ja cosatto mam i polecam (a mi równiez poleciła go znajoma mieszkająca w Londynie i mająca wiele koleżanek z cosatto), więc powinno być ok (o ile nie ma jakichs ukrytych wad, o których nie wspomniał sprzedawca, no ale tego nigdy nie wiesz, niestety); śpij spokojnie:-D
pałąk od x-landera nie sądzę, by pasował jednak; trzeba mierzyć - spokojnie, do wiosny znajdziesz;-)

edit. za pałąk płaciłam chyba 49 pln, kupowałam go tutaj: http://4kids.com.pl/ [myślę, że można taniej kupić, tym bardziej że ten kupiony przeze mnie i tak nie był cosatto - bo cosatto tych pałąków do wózków po prostu nie robi]

Ostatnia edycja:
reklama
Się dzieje....
Aestima - z wyglądu Twój nowy nabytek bomba:tak:, będzie się super prezentował w zoo;-)
Ten z ostatniego linka bardzo.... ciekawy - ale akurat tego śliwkowego nie ma aczkolwiek kolorek najfajniejszy.:tak:

Witajcie,

również jestem czerwcową mamą wspaniałej dziewczyneczki, wcześniej nie udzielałam się na forum, bo nie miałam kiedy :) dzisiaj przysiadłam, ponieważ poszukuje krzesełka do karmienia dla mojej panny :)
teraz mała je w leżaczku fp dla mnie wygodnie ale nie daje jej taka pozycja możliwości wzięcia do rączki i spróbowania różnych smakołyków samodzielnie. Stąd mojej pytanie do Was czy już wybrałyście krzesełko i mogłybyście coś fajnego polecić, bo czuję się zagubiona.

Na początku myślałam o takim, które rozkłada się później na stolik i krzesełko, żeby niunia mogła sobie zjeść, porysować, jednak mieszkając w bloku mam ograniczoną przestrzeń i w końcu się "zagracę" jakbyście mogły coś fajnego podpowiedzieć byłoby cudownie.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy i dzieciaczku :)

Zresztą nasza potencjalna córa wszystko praktycznie po Mieśku odziedziczy, to na jedną lalę można się szarpnąć:-) A M. tyle o tej córeczce opowiada, że jak się uda takową kiedyś zmajstrować, to ze szczęścia ze sto takich lalek kupi:-D Ale ja myślę, że będziemy mieć samych chłopców:tak:

reklama
Do góry