reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Aestima - aleś Ty szybka babka:rofl2: dobrze, że zanim zredagowałam odp.na pw zerknęłam tutaj! to teraz czuję brzemię odpowiedzialności na swych nadwerężonych barkach:-p sądzę, że będziesz z niego zadowolona - rozważ może dokupienie barierki z przodu (bo chyba nie ma?), ja do swojego cosatto swifta dokupiłam, bo mała lubiła sobie trzymać na niej nóżki i jakoś tak bezpieczniej było:tak: jak już będziesz miała wózek to się przejedź do sklepu z art.wózkowymi i poprzymierzaj te "barierki" (kurka zapomniałam jak to się nazywa!!!); ja do swojego kupowałam w sklepie 4kids, przez neta;

Andariel, czekałam niby na odp. , ale pomyślałam, że pewnie już śpisz, a nie mogłam bez tego wózka do jutra wytrzymać:rofl2: Bo bym z podekscytowania nie usnęła!! ( naprawdę fajna aukcja mi się trafiła, bo wcześniej oglądałam używane za 200 zł)

ha ha ha, Aestima, jak ja Cię rozumiem z tym podekscytowaniem:-D miałam tak samo za każdym razem gdy kupowałam nową furę dla Ninki:-D i nie - nie zamierzałam napisać, byś nie kupowała:-D
przypomniałam sobie - to się nazywa PAŁĄK:-D i trzeba przymierzyć, bo są przeróżne szerokości siedzisk i tych rurek od stelaża (choć teraz gdzieś widziałam takie zupełnie uniwersalne - miękkie); ja tu w P-wie 2 lata temu nie mogłam dostać do cosatto i dlatego zamawiałam w sklepie, który sprzedaje te wózki;

ps. Aestima - jak ja bym chciała potrafić zasnąć przed 22...:sorry:

Trasia, napiszę jak przyjdzie i wypróbujemy:)
Andariel, czyli napisałaś, że MAM KUPIĆ, tak?:-D Uspokój mnie, bo nie wiem czy dobrze zrobiłam- to była naprawdę szybka decyzja! Nawet w temacie spacerówek się jakoś bardzo nie zdążyłam zadomowić:-) Ale x-landera też tak szybko wybrałam i nie żałuję. A ten pałąk ile kosztował? A może ten od x- landera się nada?:-D

reklama
Aestima
Na 100 % nie bedzie pasował ten od x landera - inna szerokosc i mocowanie. Ja tez bede szukała barierki do mini, bo nasza została na plazy w Jastarni:-(.
Niektóre sa uniwersalne do spacerówek.

Do góry