reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Co do maclarena to podobał mi sie przy Ameli wtedy dwie rence wolne były;-), ale ja widzialm na zywo tego skórzanego tylko ta cena. Podoba mi sie dalej no ale cena i moja wygoda wygrały;-)
Podoba mi sie tez
Wózek Lola Up Full WYPRZEDAŻ (2032709486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a wczesniej
LOOLA FULL BEBE CONFORT 2011 NOWOŚĆ OKAZJA!!! (2065840000) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Chociaz cały czas uwazam, ze Ci co projektuja wózki dzieci nie maja, a przynajmniej z nimi nie chodza codzienie do sklepów, autobusów, przychodni, po sniegu itd. zaden nie przekonał mnie na 100% od 2008 gdy zaczelam sie tym interesowac;-)

reklama
Chociaz cały czas uwazam, ze Ci co projektuja wózki dzieci nie maja, a przynajmniej z nimi nie chodza codzienie do sklepów, autobusów, przychodni, po sniegu itd. zaden nie przekonał mnie na 100% od 2008 gdy zaczelam sie tym interesowac;-)

coś w tym jest... albo może my, matki, chcemy zbyt wiele:) bo w sumie mi tez żaden z wózków (oprócz gondoli Jedo na pasach i bez opcji zamiany na spacerówkę - był taki model parę lat temu) nie podpasował tak w 100%;-) i jak się nad tym zastanowię, to faktycznie - albo rybka, albo akwarium - no bo jak chcę lekki, to już raczej pompowane koła odpadają.. a jak pompowane koła, to już żaden z niego lekki wózek - i tak wkółko:-D

Kumpel powiedział mi ostatnio - jak to Cie tak Boli (brak idealnego wózka) to do roboty - projekt, patent i masowa produkcja - interes zycia;-)

andariel
Dlatego mam 3 wózki.

Ostatnia edycja:
Andariel na tą firmę mnie nakręciła:)
No i ja jednak wolę 2 rączki- wolę żeby się składał jak standardowa parasolka. Jak będzie niefajny sprzedam i kupię baby design mini:)
Szkoda, że on tacki nie ma, bo strasznie chciałam tackę!:-D

reklama
Do góry