reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

So happy a ja znowu z rozrzewnieniem patrze na ciuszki dreamgirl bo ja mialam nadzieje na takie wlasnie...
Colly ja mialam dla dziewczynek kilka takich wyjsciowych i rzadko ubieralam bo mi wygodniej bylo w polspiochach lub dresikach a pod to bodziaki sukienusie to mialy ubierane bardzo rzadko, predzej wyrosly niz im ubralam hehe...

reklama
maran jak ja Cię dobrze rozumiem,
Colly ja zawsze kilka ciuszków wyjściowych miałam, miękkie jeansy, sweterki, bluzy,
niby tylko raz założyłam albo dwa, ale uwielbiałam jak młodzi tak odjazdowo wygladali

Colly moja corka w pajacykach spala, spoichow nie uzywalam bo mi byly nieporecxne, a na dzien to body + pojspiochy ( spidenki ze stopkami ) albo body, skarpetki + dresik czy bluzeczka jakas i geterki. Teraz tez mam pokupowane dresy, leginsy, bluzecxki, sweterki, bodziaki , pajacyki . A sztywne rzecxy typu jeans czy sukienki to zakladalam od swieta a jak mals siedziala to juz czescuej

Colly nie wiem czy pieluchy tetrowe lepsze dla dziecka, ale dla Ciebie na pewno nie. Ja pamiętam kupiłam chyba ze 20 ale nigdy ich nie używałam zamiast pampersów. Z dżinsami bym nie szalała, jak piszą dziewczyny odświętnie jak najbardziej, a tak to body, pajace, pół śpiochy.

A ja przy pierwszym dziecku pozno zalozylam "zwykle" body. W ogole nic co przez glowe wkladane odpadło ;) zakladalam kaftaniki i body kopertowe :) przerazalo mnie zakladanie przez glowke :(

Colly te ciuszki są na 6-9 mscy ;) wtedy już dziecko nie leży tyle więc można pozwolić sobie na strojenie. Ale do pół roku też bodziaki I onsie kupuje. wygodnie musi być ;))

Bartusiowe prezentyod Cioteczek :D

Załączniki

• DSC_0216.jpg
    DSC_0216.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0218.jpg
    DSC_0218.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0219.jpg
    DSC_0219.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0220.jpg