reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
My używaliśmy (i nadal używamy ;) ) smoczków Lovi. Bardzo są fajne.
Butelek Lovi właśnie jak Hania była noworodkiem a ja miałam kłopoty z sutkami, bo laktator Lovi mam. Potem zarowno Lovi jak i Tommy Hania nie chciała :/ a załapała NUKa (seria first choice).
Teraz chce Avent Natural spróbować.

coniedzielne zakupy dla Nelci ;)

Załączniki

• 1434884078500.jpg
    1434884078500.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 55
  • 1434884097827.jpg
    1434884097827.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Kurcze tak patrzę, że Wy kupujecie czaderskie te ciuszki. Mi ta dżinsowa katanka Akatsuki wpadła w oko . tylko czy to wygodne? Bo mi mama podpowiada żeby kupować same śpiochy i tego typu. W sensie bardziej takie bieliźniane niż np. dresiki, bluzeczki. no i nie wiem czy zaszaleć teraz z czymś czy poczekać na rozmiar chociaż 68? Grrr. Nie chcę słuchać podpowiedzi mojej mamy bo ona zajmowała się małym dzieckiem w zupełnie innych czasach i były inne możliwości. Niby jest nowoczesna ale i tak twierdzi, że wózek to najlepiej bez skrętnych kół, a pieluchy to tetrowe (że napewno taniej by wyszło i dla dziecka zdrowiej). no i że teraz dziecko będzie najważniejsze a nie moja wygoda. Także nie ufam jej za bardzo :p bo nie sądzę żeby dziecku się krzywda działa w wózku ze skrętnymi kołami i dobrą amortyzacją a moja wygoda też jest ważna.
Na święta napewno jakoś super ubiorę małego albo szybciej jak będzie jakaś okazja ale się zastanawiam nad tymi dresikami albo dzinsami (dla małych dzieci chyba nie są takie sztywne) tak na normalne, nie odświętne dni. A sweterki albo bluzy? Napewno bobas w tym lepiej będzie wyglądał niż w śpiochach ale jak to będzie z wygodą moją i dziecka? Proszę bardziej doświadczone mamy o wypowiedź w tej sprawie :D

Do góry