reklama
Odebrałam karuzele jest w stanie IDEALNYM jestem mega zadowolona
BRAWO JA !
I reszta zdobyczy przewijak + podgrzewacz
I wanienka która kupiłam jakiś czas temu w kauflandzie za 17 zł
BRAWO JA !
I reszta zdobyczy przewijak + podgrzewacz
I wanienka która kupiłam jakiś czas temu w kauflandzie za 17 zł
Załączniki
-
DSC_0142.jpg12,7 KB · Wyświetleń: 47
-
DSC_0143.jpg14,9 KB · Wyświetleń: 46
-
DSC_0145.jpg11,1 KB · Wyświetleń: 49
-
DSC_0147.jpg20,6 KB · Wyświetleń: 47
-
DSC_0148.jpg21,6 KB · Wyświetleń: 44
-
DSC_0149.jpg24,1 KB · Wyświetleń: 51
-
DSC_0150.jpg11,1 KB · Wyświetleń: 48
-
DSC_0151.jpg17,2 KB · Wyświetleń: 42
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Swietne zakupy ja tez dzis kupilam wanienke ze stelazem na wanne, ale czekam na paczke i 3 butelki tommee tippee bo znalazlam fajna promocje 2 butelki 260ml + butelka 150ml i 2 dodatkowe smoczki od 3 m a w butelkach 0+ poluje na karuzele moze kupie tanio i kupilam cool twistera
Ta beczulke napelnia sie woda i stoi w lodowce jak potrzebujemy wode o temp 36-40st to wlewamy wrzatek do butelki z zestawu przykrecamy do twistera i obracamy a od spodu podstawiamy nasza butelke ,woda przelatuje przez taki "rurociag" ktory otacza woda i wylatuje po kilku sekundach woda o temp do picia mielismy dla Amelki i super ulatwienie
Foto wanienki tez z neta bo czekam na przesylke i kolor wanienki inny bezowy
Ta beczulke napelnia sie woda i stoi w lodowce jak potrzebujemy wode o temp 36-40st to wlewamy wrzatek do butelki z zestawu przykrecamy do twistera i obracamy a od spodu podstawiamy nasza butelke ,woda przelatuje przez taki "rurociag" ktory otacza woda i wylatuje po kilku sekundach woda o temp do picia mielismy dla Amelki i super ulatwienie
Foto wanienki tez z neta bo czekam na przesylke i kolor wanienki inny bezowy
Załączniki
sysia87ami2011
Dziewczyny super łowy stelaż na wanienke wygląda bardzo fajnie
Wymyslilismy ze bedzie praktyczniejszy niz sama wanienka bo nie ma gdzie postawic i nie trzeba nosic zeby wode wylac hihi
dolga
oo sysia jaki gadzet, nawet nie wiedzialam o istnieniu takiego cuda, ciekawe gdzie to mozna znalezc u nas, a tak w ogole to co tak butle skupujesz? nie zamierzasz karmic? a wanienka super ze stelazem, tak sie zastanawiam czy przy tym dziecku jednak nie kupic bo to strasznie obciazenie da kregoslupa akie codziennie kapiele, a wy ile za ta swoja daliścia, aha i ten gadzet ile kosztowal
sysia87ami2011
Dolga gadzet 20euro nowy mozna czasem na all znalezc. Butle kupilam bo to taki zestaw byl a w razie w warto miec corke karmilam 3 m potem byl krzyk, wrzask i tyle teraz chce walczyc ale jakas butelka sie przyda nie zgubi sie
Za wanienke ze stelazem dalam tez 20euro uzywana i ewentualnie wanne wymienie choc pisalo ze wanienka jak nowa bo kupiona pozniej zobavzymy
Za wanienke ze stelazem dalam tez 20euro uzywana i ewentualnie wanne wymienie choc pisalo ze wanienka jak nowa bo kupiona pozniej zobavzymy
kamila1982
A warto kupowac butelki jesli chce karmic piersia? Jesli tak to ile tych butelek?
I o smoczki chcialam zapytac, trzeba dawac smoka? Bo widze ze niektorzy nie daja. Czy sa jakies plusy uzywania smoczkow?
I o smoczki chcialam zapytac, trzeba dawac smoka? Bo widze ze niektorzy nie daja. Czy sa jakies plusy uzywania smoczkow?
reklama
Podziel się: