reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Odebrałam karuzele jest w stanie IDEALNYM jestem mega zadowolona

BRAWO JA !

I reszta zdobyczy przewijak + podgrzewacz
I wanienka która kupiłam jakiś czas temu w kauflandzie za 17 zł

Załączniki

• DSC_0142.jpg
    DSC_0142.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0143.jpg
    DSC_0143.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0145.jpg
    DSC_0145.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_0147.jpg
    DSC_0147.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0148.jpg
    DSC_0148.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0149.jpg
    DSC_0149.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0150.jpg
    DSC_0150.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0151.jpg
    DSC_0151.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 42
Swietne zakupy ja tez dzis kupilam wanienke ze stelazem na wanne, ale czekam na paczke i 3 butelki tommee tippee bo znalazlam fajna promocje 2 butelki 260ml + butelka 150ml i 2 dodatkowe smoczki od 3 m a w butelkach 0+ :) poluje na karuzele moze kupie tanio :) i kupilam cool twistera
Ta beczulke napelnia sie woda i stoi w lodowce jak potrzebujemy wode o temp 36-40st to wlewamy wrzatek do butelki z zestawu przykrecamy do twistera i obracamy a od spodu podstawiamy nasza butelke ,woda przelatuje przez taki "rurociag" ;) ktory otacza woda i wylatuje po kilku sekundach woda o temp do picia :) mielismy dla Amelki i super ulatwienie
Foto wanienki tez z neta bo czekam na przesylke i kolor wanienki inny bezowy

Załączniki

• 1434740418113.jpg
    1434740418113.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 46
  • 1434740610574.jpg
    1434740610574.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 42
oo sysia jaki gadzet, nawet nie wiedzialam o istnieniu takiego cuda, ciekawe gdzie to mozna znalezc u nas, a tak w ogole to co tak butle skupujesz? nie zamierzasz karmic? a wanienka super ze stelazem, tak sie zastanawiam czy przy tym dziecku jednak nie kupic bo to strasznie obciazenie da kregoslupa akie codziennie kapiele, a wy ile za ta swoja daliścia, aha i ten gadzet ile kosztowal :D

Dolga gadzet 20euro nowy mozna czasem na all znalezc. Butle kupilam bo to taki zestaw byl a w razie w warto miec corke karmilam 3 m potem byl krzyk, wrzask i tyle :( teraz chce walczyc ale jakas butelka sie przyda nie zgubi sie :)
Za wanienke ze stelazem dalam tez 20euro uzywana i ewentualnie wanne wymienie choc pisalo ze wanienka jak nowa bo kupiona pozniej zobavzymy

A warto kupowac butelki jesli chce karmic piersia? Jesli tak to ile tych butelek?
I o smoczki chcialam zapytac, trzeba dawac smoka? Bo widze ze niektorzy nie daja. Czy sa jakies plusy uzywania smoczkow?

reklama
Widzę, że zakupy udane.

Kamila na wszelki wypadek lepiej mieć, prędzej czy później pewnie się przydadzą. A i smoka chyba też lepiej nabyć najwyżej się nie przyda.

Do góry