reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
ja na komputerze widzę
sysia87ami2011
Ja nie mam miejsca na kartony wiec od razu posegregowslwm poukladalam i wiem co mam potem tylko bede prac i prasowac . Gdyby nie to ze 80% tego mam od kumpeli pokupowalsbym mniej ale co tam nie bede musials prac co dwa dni
malinka89
Sysia nieźle Ja na razie zrobiłam porządek na zasadzie posortowania na rozmiary i wyszło że mam trzy worki 35 litrowe ciuszków na 56 i 62 nie licząc całej siatki nowych... Masakra, już nie mogę chyba nawet przyjąć ani jednego ciucha bo za dużo już. Jutro mam ambitny plan popakowac to w worki próżniowe bo za dużo miejsca zajmują te... A jeszcze cały jeden wór został do przejrzenia i poprania ale na razie nie mam siły :-( może jak chorobsko przejdzie :-)
A dzisiaj w smyku kupiłam butelki. Jednak wybór padł na LOVI :-) w dodatku były w bardzo atrakcyjnej cenie :-)
A dzisiaj w smyku kupiłam butelki. Jednak wybór padł na LOVI :-) w dodatku były w bardzo atrakcyjnej cenie :-)
Załączniki
sysia87ami2011
Ja mam 3 butelki z tommee kupione tez juz czekaja z ciuszkow skarpetek dokupie i moze 2-3 szt polspiochow bo tego mam 3 szt a tak to leginsy
reklama
Podziel się: