reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Xmamusla tez mam taki tylko w innych kolorach
dolga
so_happy a do ktorego miesiaca mniej wiecej starcza taka hustawka? bo jakos mam wrazenie ze to tylko na chwile
przejrzałam je soie to pisze, ze do 12 kg czyli niby spoko, ale czy w praktyce tez tak jest, moj synek ma ponad rok a wazy niecałe 11
przejrzałam je soie to pisze, ze do 12 kg czyli niby spoko, ale czy w praktyce tez tak jest, moj synek ma ponad rok a wazy niecałe 11
Ostatnia edycja:
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Akatsuki noo patrze ze teraz wszytsko rózowiutkie, a ty przypadkiem nie masz ubranek po córeczce, bo tak sie obkupujesz?
xmamuska ten lezaczek to jedna z najlepszych rzeczy
wydalam ;D kto bogatemu zabroni haha a tak na serio to Mateusza chrzesnica dostala wszystko 3-6 do 9-12 miesięcy bo nie planowaliśmy drugiego dziecka na początku. Dopiero jak Lari skończyla roczek to zdecydowaliśmy się że jednak będzie drugie
waniliowe.love
waniliowe.love
Akatsuki jak tak dalej pojdzie to ja nic nie kupie swojemu maluszkowi bo tesciowa wszystkiego nakupi
A ja mam ustalone z moim ze pod koniec lipca robimy wszystkie zakupy jak bede miec dlugie wakacje w Pl
A ja mam ustalone z moim ze pod koniec lipca robimy wszystkie zakupy jak bede miec dlugie wakacje w Pl
reklama
waniliowe.love
JA sie ciesze z tego, ze ma dobry gust bo nie umialabym jej powiedziec ze cos mi sie nie podoba, bo ta kobieta jest za dobra dla mnie
A mam do was pytanie co do zakupow jaki ozmiar kombinezonu na zime bedziecie kupowac? bo ja nie mam zielonego pojecia
A mam do was pytanie co do zakupow jaki ozmiar kombinezonu na zime bedziecie kupowac? bo ja nie mam zielonego pojecia
Podziel się: