reklama
paulka87
Fanka BB :)
Wygrzebałam z szafy po synku takie lekkie kombinezonki, niestety synuś w nich nie chodził bo prezent z rozmiarem byl nie trafiony. są na 6m-cy ale do wózka będą.
Ja do szpitala miałam body i spiochy i teraz też będę miec bo mam dość dużo tych ubrań, no chyba że coś fikuśnego uda mi się niedrogo kupić.
Ja do szpitala miałam body i spiochy i teraz też będę miec bo mam dość dużo tych ubrań, no chyba że coś fikuśnego uda mi się niedrogo kupić.
Załączniki
Lilolo
Co do rabatów to w tesco jest -30% na ciuchy i obuwie dla dzieci
A w kauflandzie są ciuchy dla ciężarnych: sukienki, legginsy, matki i nie pamiętam co jeszcze
A w kauflandzie są ciuchy dla ciężarnych: sukienki, legginsy, matki i nie pamiętam co jeszcze
sysia87ami2011
A ja wlasnie odkupilam od kumpeli ciuszki chyba z 30szt w tym cienszy kombinezon polarowy na poczatek to juz na 56-62 chyba wszystko mam i pare na 68
reklama
paulka87
Ze smoczkiem jest tak, że dopóki dziecko karmione jest piersią nie jest mu smoczek potrzebny i u mnie sie to w 100% sprawdziło, dopiero jak zaczął jeść tylko z butelki to uspokajacza trzeba było mu dać. Jak wkładałam mu wcześniej smoczek to mały myślał że dostaje jedzonko i strasznie mocno go ciągnął aż mu się odbijał na buzi.
Podziel się: