reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Wygrzebałam z szafy po synku takie lekkie kombinezonki, niestety synuś w nich nie chodził bo prezent z rozmiarem byl nie trafiony. są na 6m-cy ale do wózka będą.
DSCF1446.jpgDSCF1447.jpg

Ja do szpitala miałam body i spiochy i teraz też będę miec bo mam dość dużo tych ubrań, no chyba że coś fikuśnego uda mi się niedrogo kupić. :)

Załączniki

• DSCF1446.jpg
    DSCF1446.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCF1447.jpg
    DSCF1447.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 51
Co do rabatów to w tesco jest -30% na ciuchy i obuwie dla dzieci :)

A w kauflandzie są ciuchy dla ciężarnych: sukienki, legginsy, matki i nie pamiętam co jeszcze :)

W Kauflandzie są wanienki w kolorze niebieskim i różowym. Przecenione na 17,99 ,długość 100cm. Bardzo mocny plastik,bez BPA oraz made in poland:)

reklama
Ze smoczkiem jest tak, że dopóki dziecko karmione jest piersią nie jest mu smoczek potrzebny i u mnie sie to w 100% sprawdziło, dopiero jak zaczął jeść tylko z butelki to uspokajacza trzeba było mu dać. Jak wkładałam mu wcześniej smoczek to mały myślał że dostaje jedzonko i strasznie mocno go ciągnął aż mu się odbijał na buzi.

Do góry