reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

dolga patrzyłam z ciekawości po ile są w Polsce ale nic nie znalazłam :(

reklama
Akatsuki gratulacje udanego zakupu :)

Annietess dzieki za info o tym dozowniku, nie wiedzialam, ze cos takiego jest :)

Akatsuki fajny wózek

Dolga nowy kosztuje ponad 3 tys, uzywany ładny 900 zł, ze wszystkimi dodatkami

taki

a to wersja z noworodkiem

Ostatnia edycja:
dreamgirl ooo szybko juz takie zakupki robisz
Jedne robią zakupy ciuszkowe, a ja akurat poszłam w artykuły higieniczne :-) Wózki pokupowane też, łóżeczka, to na co czekać... Poza tym ja po prostu muszę sobie rozłożyć zakupy na te nadchodzące miesiące. I postanowiłam, że maj będzie higieniczny :rofl2:

haha kate a gdzie ten noworodek :D myslalam ze na gorze ma siedziec, a nie w podłodze

malinka, dolga noworodek jest pod tym drugim siedzonkiem, zaraz poszukam moze znajde zdjęcie,
w rzeczywistosci fajnie to wyglada i noworodek ma wygodnie, pózniej jak siedza już dzieci to jest 1 za drugim

tutaj widać to jest tez Phil tylko model Vibe

moze byc jeszcze cocon , to nosidło włożone dla noworodka

reklama
ja będę miala kokon na dół a młoda u góry ; ) potem jak groszek będzie już miał około roku to już nie będę potrzebowała wózka dla młodej ,)

Do góry