reklama
Colly, ja też mam od jakiegoś czasu siarę mam spory zapas wkładek laktacyjnych po karmieniu Hani więc je noszę.
Pisalam już, że polecam wkładki Penaten mama i NUK, przetestowałam chyba z 7 firm...te są najlepsze według mnie.
Pisalam już, że polecam wkładki Penaten mama i NUK, przetestowałam chyba z 7 firm...te są najlepsze według mnie.
Dreamgirl, fajne zakupy Czy planujesz karmić piersią? Jeśli tak będziesz potrzebować witamin D3+K.
Ja bardzo polecam witaminki z dozownikiem. Te najpopularniejsze się wyciska z kapsułki prosto do buzi maluszka i jest to zdecydowanie mniej wygodne niż dozowniki:
Witamilki Witamina K+D3, aerozol, 10 ml, pompka dozująca - Portal Dbam o Zdrowie
Bioticom InFavit Baby Witamina K+D3, krople z pompką i dozownikiem 10 ml ⢠www.swiatleku.pl
Ja bardzo polecam witaminki z dozownikiem. Te najpopularniejsze się wyciska z kapsułki prosto do buzi maluszka i jest to zdecydowanie mniej wygodne niż dozowniki:
Witamilki Witamina K+D3, aerozol, 10 ml, pompka dozująca - Portal Dbam o Zdrowie
Bioticom InFavit Baby Witamina K+D3, krople z pompką i dozownikiem 10 ml ⢠www.swiatleku.pl
Noworodki i niemowlaki karmione piersią powinny zażywać D3 i K. Takie dostaniesz wytyczne od lekarza a potem Ci przypomni położna Myślę, że każde są dobre! Ja tylko polecam te z dozownikiem bo są po prostu wygodniejsze. Ja z tymi wycisknymi się męczyłam...ciecz zostawała mi na palcach, czasem ciężko było otworzyć itd. A tu wsuwasz do buzi dozownik, naciskasz i po akcji
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dziś zostałam posiadaczką Phil & Teds Explorer. Kupiłam po taniosci. Wózek był używany 6 miesięcy, stan praktycznie idealny, kilka rys na metalowych elementach. Część akcesoriów nie używana nigdy: torba dla dzieci z mata di przewijania, adapter do Maxi Cosi, podwójny raincover, oby dwa siedzenia wyposażone w hood (daszek?) i osłonki na pasy. Kółka nadal posiadają włoski na oponach ;D plus koło zapasowe. Jedyne co musze dokupić to cocoon (kokon?) dla noworodka bo akurat tego w zestawie nie było. Używane chodzą po około £15. Popralam pokrowce i teraz wygląda jak noweczka. Zadowlona jestem ; ))
Załączniki
reklama
Podziel się: