reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Ja jutro ide tu w PL do gina i jestem ciekawa co tam sie chowa i jak mi powie a lekarz podobno taki ze bada nawet do godz zeby w razie co poruszac brzdaca zeby sie pokazal i jak sie dowiem lece na zakupy hihi

ja go nie kupowałam bo to był prezent od teściów, mój mąż z nimi wybierał bo ja byłam juz w szpitalu. jestem z niego zadowolona, fajnie i lekko się prowadzi, co prawdo lekki nie jest jak by ktoś musiał wnosić go na piętro ale bardzo wygodny. jak jechalismy na zakupy z młodym to brałam sam dół z adapterem i fotelik wpinałam. Ogólnie jestem z niego zadowolona.

A to ubrania które wyrzucam, niektóre są po moich kuzynach i bracie co mają teraz po 15 lat....
DSCF1428.jpg

Załączniki

• DSCF1428.jpg
    DSCF1428.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 78
Ja dziś w lidlu kupiłam pierwsze ciuszki. Nie znam jeszcze płci ale co tam. Pewnie nie każdemu się spodobają ale my mieszkamy nad morzem i mocno czujemy te klimaty :D
Screenshot_2015-05-11-21-01-46-1.jpgScreenshot_2015-05-11-21-02-13-1.jpg
Dla siebie kupiłam leginsy. Spodobał mi się ten szary kolor. Niestety będzie trzeba nosić dłuższą bluzke ale za 18 zł nie ma co wybrzydzać ;)

Załączniki

• Screenshot_2015-05-11-21-01-46-1.jpg
    Screenshot_2015-05-11-21-01-46-1.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 70
  • Screenshot_2015-05-11-21-02-13-1.jpg
    Screenshot_2015-05-11-21-02-13-1.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry