reklama
Mnie też rozwalił, tym nardziej że mam pajacyk w gwiazdki w odwrotnych kolorach.Buba swietny ten kombinezon w gwiazdki
Xmamuska ja bede posciel stonowana kupowac i dziecieca
Ja stonowaną. Biało szarą i pudrowo różowe dodatki.Dziewczyny a jaką zamierzacie kupić pościel do łóżeczka ?? bo ja już sama nie wiem,czy bardziej kolorową i dziecinną czy bardziej stonowaną ??
Aaa ależ męski przesłodki!Po mimo iż do końca pewna nie jestem synusia,postanowiłam zaryzykować i kupiłam wczoraj pierwszy MĘSKI dresik jakże mi się spodobał,nie potrafiłam się oprzeć
Uwielbiam te z Tesco F&F są baprawdę fajoweXmamuska ekstra, w Tesco jest sporo fajnych ciuchów dla maluchów
A jednak złamała się teściówka fajowyA to mały prezent od teściowej która jest przeciwniczką tak wczesnego kupowania =)
Wykazuje się jako przyszła mama chrzesna To jej pracownice powybierały na sortowni dała im dyspozycję. Wiesz oni mają tych ubrań na kontenery i nim trafia do sklepów jest sortowane. Podpytam się jej w którym sklepie najwięcej jest dziecinnychAnnieTess ale słodkie rzeczy!
Dodonka jakie butki!!! A zapomniałam Wam wkleić ja tez mam juz butki dla Maleństwa
Buba nie lubię Cię! <żart> ja tez chce taka koleżankę! Jakby koleżanka chciała sie jeszcze pozbyć towaru za a Ty miałabyś dość to tylko daj znac wsiadam w samochód i jestem
Xmamuska jaki cudny dresik!!! Ale spokojnie dziewczynkę tez bym w niego ubrała
Kurde ale sie rozszalalyscie z tymi zakupami my chyba ruszymy po prenatalnym jak w końcu bedziemy wiedzieć czy syn czy córka, nawet G ostatnio do mnie mowi "co ty chcesz kupować jak nie znamy płci?" No i ma racje, bo ciuszków unisex jest jak na lekarstwo...
Przepraszam że w dwóch postach ale przez tele nie umiem wstawić więcej niż jedno zdjęcie
No sukienunia powala!!!To moje ostatnie łowy, na razie spokojnie szaleństwo sie zacznie jak poznamy płeć
Zobacz załącznik 686063
Zobacz załącznik 686064
Zobacz załącznik 686065
Zobacz załącznik 686066
No i mam nadzieje ze będzie Córcia nie mogłam nie kupić... ;p
Zobacz załącznik 686067
Blair, cudne rampersiki sukienusia też słodka ale chyba zapominasz, że rodzimy w październiku
Do mnie dotarły bodziaki Carter'sa Kocham! 5x białe i 5x kolorowe plus te, które mam po Hani na początek powinny wystarczyć
Cudne bodziaki! Podaję kochana:https://m.facebook.com/profile.php?....com/pages/Big-Little-Outlet/1468848213334109Kasik na Allegro kupiłam (nowe).
Buba kiedyś podawała link do sklepu w Wawie gdzie można kupić Carter'sa. Może jeszcze raz poda, bo ja gdzieś zgubiłam
Załączniki
Ostatnia edycja:
paulka87
Fanka BB :)
Załączniki
reklama
Nadszedł czas, że i ja poczyniłam pierwszy zakup a mianowicie kupiłam opkakowanie 5 sztuk białych pieluch tetrowych za 21,99 ze smyka.
Pewnie jesteście ciekawe co mną kierowało podczas tego zakupowego szaleństwa. Otóż wczoraj podczas wieczornego prysznicu obczailam, że chyba mam już pokarm. Jestem pewna na 97%, że ta klejąca ciecz nie była moim ulubionym żelem a raczej wydobyła się z moich cycków. Teraz mam zamiar pociąć jedną pieluchę i nosić w woreczku w torebce wrazie W (jakby mi gdzieś w terenie znowu coś pociekło). w internecie wyczytałam, że tak wychodzi taniej niż te wkładki do stanika.
Pewnie jesteście ciekawe co mną kierowało podczas tego zakupowego szaleństwa. Otóż wczoraj podczas wieczornego prysznicu obczailam, że chyba mam już pokarm. Jestem pewna na 97%, że ta klejąca ciecz nie była moim ulubionym żelem a raczej wydobyła się z moich cycków. Teraz mam zamiar pociąć jedną pieluchę i nosić w woreczku w torebce wrazie W (jakby mi gdzieś w terenie znowu coś pociekło). w internecie wyczytałam, że tak wychodzi taniej niż te wkładki do stanika.
Podziel się: