reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Buba swietny ten kombinezon w gwiazdki :)

Xmamuska ja bede posciel stonowana kupowac i dziecieca :)
Mnie też rozwalił, tym nardziej że mam pajacyk w gwiazdki w odwrotnych kolorach.
Dziewczyny a jaką zamierzacie kupić pościel do łóżeczka ?? bo ja już sama nie wiem,czy bardziej kolorową i dziecinną czy bardziej stonowaną ??
Ja stonowaną. Biało szarą i pudrowo różowe dodatki.
Po mimo iż do końca pewna nie jestem synusia,postanowiłam zaryzykować i kupiłam wczoraj pierwszy MĘSKI dresik :) jakże mi się spodobał,nie potrafiłam się oprzeć :D
Aaa ależ męski :) przesłodki!
Xmamuska ekstra, w Tesco jest sporo fajnych ciuchów dla maluchów ;)
Uwielbiam te z Tesco F&F są baprawdę fajowe :)
A to mały prezent od teściowej która jest przeciwniczką tak wczesnego kupowania =)
A jednak złamała się teściówka ;) fajowy :)
AnnieTess ale słodkie rzeczy!

Dodonka jakie butki!!! A zapomniałam Wam wkleić ja tez mam juz butki dla Maleństwa ;)

Buba nie lubię Cię! <żart> ja tez chce taka koleżankę! Jakby koleżanka chciała sie jeszcze pozbyć towaru za a Ty miałabyś dość to tylko daj znac ;) wsiadam w samochód i jestem ;)

Xmamuska jaki cudny dresik!!! Ale spokojnie dziewczynkę tez bym w niego ubrała ;)

Kurde ale sie rozszalalyscie z tymi zakupami ;) my chyba ruszymy po prenatalnym jak w końcu bedziemy wiedzieć czy syn czy córka, nawet G ostatnio do mnie mowi "co ty chcesz kupować jak nie znamy płci?" No i ma racje, bo ciuszków unisex jest jak na lekarstwo...
Wykazuje się jako przyszła mama chrzesna ;) To jej pracownice powybierały na sortowni dała im dyspozycję. Wiesz oni mają tych ubrań na kontenery i nim trafia do sklepów jest sortowane. Podpytam się jej w którym sklepie najwięcej jest dziecinnych :)
Przepraszam że w dwóch postach ale przez tele nie umiem wstawić więcej niż jedno zdjęcie

To moje ostatnie łowy, na razie spokojnie ;) szaleństwo sie zacznie jak poznamy płeć ;)

Zobacz załącznik 686063
Zobacz załącznik 686064
Zobacz załącznik 686065
Zobacz załącznik 686066

No i mam nadzieje ze będzie Córcia ;) nie mogłam nie kupić... ;p
Zobacz załącznik 686067
No sukienunia powala!!!

Blair, cudne rampersiki :) sukienusia też słodka ale chyba zapominasz, że rodzimy w październiku ;)

Do mnie dotarły bodziaki Carter'sa :) Kocham! 5x białe i 5x kolorowe plus te, które mam po Hani na początek powinny wystarczyć :)

Kasik na Allegro kupiłam (nowe).
Buba kiedyś podawała link do sklepu w Wawie gdzie można kupić Carter'sa. Może jeszcze raz poda, bo ja gdzieś zgubiłam ;)
Cudne bodziaki! Podaję kochana:https://m.facebook.com/profile.php?....com/pages/Big-Little-Outlet/1468848213334109

Na polach elizejskich jak weszłam do LV to kolejka jak w lidlu gdy witchena rzucili a najtańsza rzecz bryloczek kosztował 2 tyś torebki od 20 w górę....niezły matrix ;)

Dziewczynki z Waw - podaję fajną miejcówkę i dla was i dla dzieciaczków. Outlet Caliope, Terranova ul. Dworkowa 4 po parę złociszy fajne włoskie fatałaszki można wyszperać :)

I męski też jest :) ImageUploadedByForum BabyBoom1430938177.180682.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430938189.744051.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1430938219.180090.jpg

To wyszperałam jakiś czas temu jak w ciąży nie byłam. Miało być na prezent ale się ostało i jak znalazł :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430938177.180682.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430938177.180682.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 77
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430938189.744051.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430938189.744051.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 79
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1430938219.180090.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430938219.180090.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
To jest dla mojego dzidziulka :)

DSCF1356.jpgDSCF1357.jpgDSCF1362.jpgDSCF1359.jpg

A to dla mnie :) jak wypiorę sukienki to zrobię sobie w nich fotki bo na mnie lepiej wygladają niż na wieszaku :) Za wszystkie bety dałam 50zł :)

DSCF1365.jpgDSCF1366.jpg

Załączniki

• DSCF1356.jpg
    DSCF1356.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCF1357.jpg
    DSCF1357.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCF1362.jpg
    DSCF1362.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCF1359.jpg
    DSCF1359.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCF1365.jpg
    DSCF1365.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF1366.jpg
    DSCF1366.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Nadszedł czas, że i ja poczyniłam pierwszy zakup a mianowicie kupiłam opkakowanie 5 sztuk białych pieluch tetrowych :D za 21,99 ze smyka.
Pewnie jesteście ciekawe co mną kierowało podczas tego zakupowego szaleństwa. Otóż wczoraj podczas wieczornego prysznicu obczailam, że chyba mam już pokarm. Jestem pewna na 97%, że ta klejąca ciecz nie była moim ulubionym żelem a raczej wydobyła się z moich cycków. Teraz mam zamiar pociąć jedną pieluchę i nosić w woreczku w torebce wrazie W (jakby mi gdzieś w terenie znowu coś pociekło). w internecie wyczytałam, że tak wychodzi taniej niż te wkładki do stanika.

Do góry